Kire szavazzák az előválasztás második fordulójában?
Figyelt kérdés
DK-s vagyok de nem tudom, hogyha Márky-Zay Péter bejut a második fordulóba, akkor érdemesebb rá szavazni, de közben meg a legszívesebben Dobrev Kárára szavaznék.2021. szept. 29. 21:00
11/17 anonim válasza:
Szerintem ott nagyobb a tet annal, hogy mindenkeppen partszimpatia alapjan szavazzon az ember. Szoval nem elszek nepszeru, de az altalad ismert okok miatt is mzp-re kellene.
12/17 anonim válasza:
Én az előválasztás előtt eldöntöttem, hogy Karácsonyra szavazok, mert neki van a legnagyobb esélye. Aztán feltettem magamnak a kérdést, hogy szívem szerint kire szavaznék. És én Dobrevre. Úgyhogy úgy voltam vele, hogy basszus nem érdekel, hogy mi lesz a vége, nem taktikázok. Arra szavazok, akire szavazni akarok és úgy látszik nem voltam egyedül:) Én végig a szívemre hallgatok és lesz, ami lesz.
13/17 anonim válasza:
12# szerintem nagyon helyesen cselekedtél!
Köszönöm, egy Fidesz szavazó 🧡
14/17 anonim válasza:
#13 Örülök, hogy jövőre együtt örülhetünk 💙🙂
16/17 anonim válasza:
Olyan jó látni, hogy Fideszes és DK-s nem öli egymást, hanem együtt örül. 🧡💙
Pacsi, srácok! 👍
17/17 anonim válasza:
16# egyetértek. Én sohasem haragszom azért senkire, mert másképp vélekedik a politikáról. Mindegy, milyen szimpatizáns.
15# ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!