A nemi erőszak ténye attól függjön, hogy az áldozat annak éli-e meg?
A feministák (meg amúgy az LMBT szerint anblock) nem a tények számítanak, hanem az érzések.
Ha tehát egy nő lefekszik egy férfival, majd később akár csak bosszú célzattal feljelenti őt némi erőszak miatt, akkor a bíróság kötelező ennek a büntetőjogi kategóriának megfelelően kezelni az esetet, mindezt puszta bemondás alapján.
"erőszakot csakis férfi követhet el" - na igen, ez egy nagyon kártékony doktrína. A látványos, fizikai erőszakot valóban javarészt férfiak követik el, ám a lelki terrorban rendesen kieveszik a nők is a szerepüket.
"nem vagy férfi"
"még egy gyereket sem tudtál nekem összehozni"
Az érzékenyítés mellett a verbális, nők általi erőszak valahogy nem kerül refrektorfénybe, mily különös! Bár igaz, egy férfi ne érzelgősködjön, hanem dolgozzon!
14 akkor azt is magyarázd el kérlek hátha megint én értem csúnya rosszhiszemű férfi módján félre: az, hogy jellemzően fehér, férfi világsztárokat, ismert embereket karaktergyilkolnak le sokszor bemondáson alapuló, nem is bizonyított rágalmakkal, ez sem a férfiakról szól?
Weinstein, Lous CK, Woody Allen, Jackson, Kevin Spacey, Márton László, Havas Henrik, rengeteg jelentéktelenebb rangú férfi, cégvezetők, igazgatók, akiről nem is hallunk esik áldozatul a meetoo őrjöngésnek?
Nehéz ezt rafogni arra, hogy ez csak a rendőri hanyagsága való figyelemfelhívásról szól kisasszonyka. Itt az történik, hogy most már nem az egyenlőségért, hanem a hatalomért harcoktok. Csak még nem tanultátok meg, hogy a háború áldozatokat kíván, és nem lehet forradalmat csinálni a laptop előtt kavézgatva.
Mi van? Mert annyira nehéz elképzelni, hogy azok, akiknek hatalma van ezt piszkosul ki is használják? Wall Street farkasa rémlik? Köztudott, hogy Hollywoodban milyen szarul bánnak a nőkkel.
Mellesleg nem hanyagságról van szó, hanem hogy direkt nem veszik a zaklatást komolyan. Különösen befolyásos személyeknél szerintem ez teljesen hihető. Náluk még a gyilkosságot is gyakran eltusolják.
De amúgy mondd meg nekem, hogy én miért harcolok, biztos nem tudom, de majd az okos férfi nekem megmondja.
És igen, kitartok amellett az érvem mellett, hogy ez a nőkről szól, nem a férfiakról. Mivel ellenérvet te sem hoztál. A nem bizonyított azt jelenti, hogy az se bizonyított, hogy ezek a férfiak nem tettek semmit. Amúgy meg nem csak fehér férfiakat vádolnak zaklatással, csak mivel a hatalmon lévők nagyrésze fehér férfi, így nyilván az fogja kitenni a nagyrészét.
De úgy látom veled nem érdemes vitatkozni, ha már ott elakad nálad a dolog, hogy szerinted az összes férfi egy szent és szexuális zaklatás nem is létezik, csak a gonosz nők találták ki, hogy a szegény ártatlan férfiakat börtönbe juttassák, hogy aztán a nők átvegyék a világuralmat. Bár mondjuk szerinted ugye most se a férfiak vannak hatalmon, szóval nem is értem, hogy miért kéne a nőknek bármit is tenni a férfiak ellen, azért az elméleted ezen részét még gondold át még egyszer.
És Spacey ellen nagyrészt férfiak vallottak, úgyhogy még csak nem is mondhatod, hogy ez csak nőkről szól.
"Weinstein, Lous CK, Woody Allen, Jackson, Kevin Spacey, Márton László, Havas Henrik, rengeteg jelentéktelenebb rangú férfi, cégvezetők, igazgatók, akiről nem is hallunk esik áldozatul a meetoo őrjöngésnek?"
Mi vaaaan?
Nem, nem a metoo őrjöngésnek estek áldozatul, hanem a saját hatalmukkal való visszaélésnek. Ne tégy már úgy, mintha a szexuáis zaklatást, molesztálást, erőszakot elkövető emberek lennének az áldozatok. Nem. Ők szánalmas pondrók, nem emberek, nem férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!