A kormány mikor fog tenni az iskolai erőszak ellen?
Nagyon sok iskolai erőszak van. Tanárverések, gyerekek nyomorékra verik egymást, öngyílkosok lesznek. Tavaly leszurtak egy fizika tanárnőt egy 4-esért. Most egy diákot rokkant nyugdíjra vertek vakká [link]
Mit lehetne tenni? Mit csináljon most a kormány? Több iskolarendőrt? (börtön)őrök bevezetélsét?
Én rühellem a jelenlegi kormányt, de mit kellene tenniük?
Nem ők nevelik a bunkó gyerekeket, nem ők azok, akik olyan kapcsolatban vannak a gyerekkel, hogy az nem mond el nekik otthon semmit.
#6!
Nincs ellentmondás abban, hogy baloldaliként rasszista vagy. Legalább annyi rasszisra van baloldalon, mint jobbon. Itt is elég megnézni, hogy hányan cigányozzák Orbánt.
94-ben érettségiztem. A sulinkban szinte minden évben látványosan kirúgtak valakit, ha a fentieknél sokkal kisebb dolgott követett el. Az igazgató elmondta, hogy miért történt. Világosak voltak a szabályok és mindenki tudta, hogy lesz következménye a cselekedetének.
Egyszerű, viselkedés/magatartás alapú szegregáció. A tanárok tudják, hogy az osztályokban ki az, aki szivat és ki az, akit szivatnak, szimplán csak nem foglalkoznak a dologgal. Sokszor még akkor sem, ha a szivatott diák explicit kéri a közbeavatkozást.
Láttam már olyat, hogy egy gyereket megvertek az osztályban, kérte a tanárt, hogy a megverőjével csináljanak valamit és nem történt semmi. Se egy elbeszélgetés a gyerekkel, pláne nem a szülőkkel és az adott hónapban 4-es magatartás jegyet kapott. És még bele sem mentem, hogy amit a tanárok fele tanítás címén csinál arra egy felolvasó app és a Wikipédia is képes. Aztán persze jár a tanárok pofája, hogy alulfizetett és nincs megbecsülve a munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!