Felétek is nagy érdeklődéssel várják az emberek az előválasztás eredményeit?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 14:53
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, még nem tettem ki a lábam a lakásból, így nem találkoztam senkivel.
3/7 anonim válasza:
Felénk is magasról tesz rá mindenki, semmit nem befolyásol.
4/7 anonim válasza:
Nem, felénk komolytalan bohóckodásként tekintenek erre a színjátékra.
5/7 anonim válasza:
Már napok óta senki nem alszik a városban,mindenki idegnyugtatókon él,annyira izgul.
6/7 anonim válasza:
Akinek nem mindegy, hogy ki nyer, illetve ki jut tovább, az elment szavazni; nyilván azt a hatszázharmincezer embert érdekli, hogy az ő választottja nyerte-e, jut-e tovább.
Nem jelentenek olyan számos sűrűséget, hogy forrjon miattuk a levegő az ember körül.
Senkit nem hallottam, hogy erről beszélt volna.
7/7 anonim válasza:
Ma nem lesznek miniszterelnök-jelölti eredmények. Bár este 7 óra körül volt várható a miniszterelnök-jelöltek előválasztási eredménye, az Országos Előválasztási Bizottság közölte, hogy mégsem, mert a vártnál sokkal lassabban halad a voksok összeszámolása.
(ki kell hozni nyertesnek Gyurcsány emberét)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!