Miért gondoljátok úgy, hogy Dobrevnek nem lenne esélye Orbán ellen?
Figyelt kérdés
Amíg Orbán a folyamatos gyűlöletkeltésre fókuszált, Dobrev egyedüliként járta az országot és hozta fel a DK-t ismét a legerősebb pártok közé. Messze az ő kampánya sikerült a legjobban. Egyre több és több szimpatizánsa van, az embereknek elege van már a "gyúcsányozásból". Nyilván támadható, de ha belegondoltok nincs egy olyan jelölt sem, akit nem lehetne támadni valamivel, még MZP-it is lehet, ugyanúgy Orbánt is.2021. szept. 29. 14:15
1/18 anonim válasza:
Mert Gyurcsányt még mindig kártékonyabbnak ítéli meg mindenki
2/18 anonim válasza:
Még az ellenzékiek is a dk-sok kivételével
3/18 anonim válasza:
Mármint kik?Nevesítsd ezeket a személyeket mert én ilyenről még nem hallottam.
4/18 A kérdező kommentje:
1-es!
Ha kártékonyabbnak ítélné meg mindenki hogy lehet, hogy ő kapja majd a legtöbb szavazatot? :) Miért nem MZP, Jakab, vagy Karácsony?
2021. szept. 29. 14:18
5/18 A kérdező kommentje:
3-as!
Elég csak megnézni az itteni kommentelőket. Még a balosok is azt írják, hogy Dobrevvel nem lenne esélyük, bár lehet mind Fideszes troll.
2021. szept. 29. 14:19
6/18 anonim válasza:
Klárika mindenkit el fog számoltatni.
8/18 anonim válasza:
Jajj az itteni bérkommentelők tucatjait, értem.
9/18 anonim válasza:
Annak a sunyi bolsi/náci propagandának a pusztító hatását amit a fidesz milliárdokért nyomat, nem szabad lebecsülni.
Faék egyszerűségű üzenetek unalomig ismételve, hogy a leghülyébb szavazó is el tudja ismételni álmából felkeltve is.
Ezt a balosok is látják.
10/18 anonim válasza:
Azért mert a dk-sok nyugdíjasokból állnak. Nekik van energiájuk kivárni a sort a fiatalabbakat, középkorúakat nem érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!