Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz 25-65 év közötti...

Fidesz 25-65 év közötti egyedülálló embereknek teljesen elengedte a kezét? Így akarnak nyerni?

Figyelt kérdés
13.nyugdíj, 25 év alatt szja mentesség, szja visszatérítés a családoknak. A többi meg szakagyon meg éhbérét.

2021. szept. 29. 09:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%

Magántanár, ha jót akar nekik az ember.

Majd ha tömegesen mondanak fel a tanárok, akkor talán a kúrmány is rájön, hogy nem éhbért kéne fizetni. Addig nem.

2021. dec. 1. 20:10
 22/32 anonim ***** válasza:
En is elmultam 25, viszont emlekszem hogy milyen nehez volt 18-20 evesen elhelyezkedni egy munkahelyen mert se tapasztalat se semmi, osszegyujteni alberletre, egy autora, szerszamokat venni. kb. 1 evig dolgoztam magyar cegnel, aztan feladtam es inkabb kimentem kulfoldre dolgozni
2022. febr. 12. 14:38
 23/32 A kérdező kommentje:
Pont ezért is a te korosztályodat kéne segíteni most!
2022. febr. 12. 14:59
 24/32 anonim ***** válasza:
#23: Ez csak attól függ, mihez értesz. Én 20 évesen simán el tudtam helyezkedni, pedig csak egy érettségim volt. Viszont értettem a programozáshoz és a hardverekhez. Fel is vettek egy kis családi vállalkozáshoz és 3 évig dolgoztam ott. 1 év alatt összeszedtem annyit, amiből vettem egy kisautót, albérletet meg eszem ágában sem volt fizetni ugyanabban a városban, mikor a szüleimnél el tudtam lenni.
2022. febr. 12. 19:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Elengedte,de nekünk se volt egyszerű 2000 környékén.

20 évesen beültem a gyártósorra dolgozni a Dunántúlon,mert nettóban közel a dupláját kerestem,mint Békés megyében villanyszerelőként és még a szállás is ingyen volt.Menetközben tanultam szakmákat és lett jobb munkaköröm több fizetéssel.

A Gyurcsány éra volt a legalja szerintem a létezésnek.

Ma annyival nehezebb,hogy irdatlan felmentek az ingatlan árak a CSOK hatására és emiatt nem vállalunk mi se gyereket,mert nem tudunk lakást venni,hitelt meg nem akarunk felvenni.

2022. febr. 24. 18:09
 26/32 anonim ***** válasza:
49%
"Én már a hetven felé azt mondom, hogy mindenkinek elengedte a kezét, kivéve a NER-t és a felső tizezret. Ez pedig magában hordozza a bukást, ha nem látják, akkor is". Ezt mondta a nagyapám és igaza van.
2022. jún. 22. 22:38
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Az nem program, hogy az egyedülállót is támogatjuk meg a családost is. Ez kommunizmus lenne. Tudom, hogy fáj látni, ahogya a családos házat épít te meg maradsz egyedül a panelban vagy albérletben, de ha te is hozzáteszel a közöshöz azzal, hogy munkaerőt hozol a világra, akkor jár majd neked is cserébe a támogatás. Addig meg hallgatsz. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg én is egyeülálló vagyok, de nem tartom a markom a semmiért.
2022. júl. 2. 19:46
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért hülyeség, mert akinek nincs gyereke, az többet dolgozik, többet adózik (főleg nőként) és még plusz költséget sem jelent az államnak, hogy részt vegyen a közoktatásban stb. Összeségében ugyanannyit ad a közösbe, mint egy több gyerekes család. (pláne, hogyha a fiatalok külföldre mennek dolgozni, ahogy egyre többen)
2022. júl. 3. 21:11
 29/32 anonim ***** válasza:

#27: Én nem tartom a markom. Csak kinyílik a bicska a zsebemben, hogy a gyerekgyártó kisiparosoknak talicskázzák a pénzt én meg csak adót fizetni vagyok jó.

Kapjanak támogatást a családosok, de ÉSSZEL! A CSOK ingyenpénz helyett kamatmentes hitelt kellett volna adni. A babaváró feltételei túl lazák. Az SZJA visszatérítése pedig csak az infláció megszaladására volt jó.

Ha hagynának engem is boldogulni, akkor egy szót se szólnék. De azt látom, hogy a gyerekesek támogatása miatt nekem, akinek nincs gyerekem, de keményen dolgozok, egyre nehezebb. Lakásom van, de házra a büdös életben nem fogom tudni lecserélni, még a szoftverfejlesztő fizetésemből sem, mert 80 milliótól indul manapság egy ház (ami olcsóbb, az vagy Mucsajröcsögén van, vagy trágya állapotú, vagy rossz a környék)

Az a baj, hogy a családok támogatása megy mindenek felett, a gyermektelenektől meg gyakorlatilag minden lehetőséget elvettek.

Tetejében Euró nálunk addig nem lesz, amíg Orbán a Punk itt van, a forintot meg lassan lehúzhatjuk a klotyón...

2022. júl. 7. 08:35
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen férfiellenes és fiatalellenes a Fidesz:

1. A Fidesz ellopta a magánnyugdíjpénztári pénzeket, vagyis a mai dolgozók, fiatalok nyugdíját. És nem számít mennyi volt a fizetésed, a Fidesz előtti idő csak minimális nyugdíjra jogosít! Ezt is köszönd a Fidesznek.

2. Mivel a magánnyugdíjpénztári pénzek ellopása miatt nem lesz nyugdíj, ezért, valamint a mai nyuggerek szavazatainak megávsárlása miatt a Fidesz bevezette a szülőtartást, ami sérti az emberek önrendelkezési jogát, korlátozza az emberek szabadságát (a gyerektartást, asszonytartást, élettárs tartást el tudod kerülni ha nem ejtesz nőt teherebe, ha nem házasodsz és nem élsz együtt nővel, de a szülőtartást és rokontartást sehogy sem tudod elkerülni).

3. Az élettárs tartást is a Fidesz vezette be, ami a többi tartásdíj mellett szintén férfiellenes, a férfiakat sújtja.

4. A Fidesz bevezette a férfiellenes Nők 40 nyugdíjkorhatár privilégiumot, amivel a nők 58 évesen nyugdíjba mehetnek, de a férfiaknak 65 évre emelte a nyugdíjkorhatárt. Tehát a nők 7 évvel hamarabb mehetnek nyugdíjba. Mindezt annak ellenére, hogy a férfiak végzik a sokkal nehezebb, egészségre károsabb, stresszesebb munkát, fizikai munkát és 7 évvel hamarabb halnak meg.

5. És mivel a nők 7 évvel hamarabb mehetnek nyugdíjba, a férfiak meg 7 évvel hamarabb halnak meg, ezért ebben a férfigyűlölő Fideszországban egy nő 14 évvel több időt tölthet nyugdíjban. Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a nők sokkal kevesebb nyugdíjjárulékot fizetnek be és sokkal kevesebbet dolgoznak, sokkal több nyugdíjat kapnak, hamarabb és tovább vehetik igénybe a nyugdíjasoknak járó összes kedvezményt.

6. Aki nyugdíjas, annak nem kell fizetnie semmilyen tartásdíjat. Ez azt jelenti, hogy mivel a férfiak 7 évvel később mehetnek nyugdíjba, ezért nekik annyival tovább kell fizetniük a szülőtartást és a többi tartásdíjat. Tehát a szülőtartás is férfiellenes, a férfiakat sújtja.

7. A Fidesz lehetővé tette és támogatja, hogy a nyugdíjasok a nyugdíj mellett is dolgozhassanak, visszamehessenek a munkaerőpiacra. Ezzel a nyugdíjasok akiknek amúgy is megvan a havi fix bevétel elveszik a munkát a mai fiatalok elől. A munkanélküli fiataloknak kötelező havi kb. 10 000ft TB járulékot fizetni, ami évről évre emelkedik. Valamint kötelező az utazásért is fizetni. A nyugdíjasnak nem kell TB-t fizetnie, utazni is ingyen utazik, mégis elveszi a munkát a fiatalok elől. Ráadásul a nők 7 évvel hamarabb mehetnek nyugdíjba, de nyugdíj mellett dolgozhatnak is, ami azt jelenti, hogy a nyugdíj és a nyugdíjas kedvezmények mellett fizetést is kapnak akár 14 évvel tovább, mint a férfiak.

8. Ha háború lesz, akkor a Fidesz a fiatal férfiakat fogja elrabolni és a halálba küldeni (sorkatonaság). Ezt annak ellenére, hogy a nőknek is szavazati joguk van, valamint sokkal több jogaik vannak. Ráadásul a hadsereg főparancsokának egy feminista, férfiellenes kirakatnőt, kvótanőt raktak: Novák Katalin.

9. Néhány évvel ezelőtt megnéztem a hivatalos statisztikákat, ami bizonyította, hogy több dolgozó kap 100 000 forint alatti fizetést, mint amennyi nyugdíjas kap 100 000 forint alatti nyugdíjat. És ez annak ellenére, hogy a Fidesz szándékosan kihagyja a statisztikából a részmunkaidőben dolgozókat, közmunkásokat, a napi bejelentős dolgozókat és a kis létszámú, kis fizetést adó munkahelyeket. Szóval a Fidesz propaganda hazudik, amikor magas bruttó átlagkeresetet mond. Mondjanak nettó medián keresetet, és úgy, hogy az az előbb felsorolt embereket is tartalmazza!

10. Folyamatosan ingyen pénzt osztogatnak a nyugdíjasoknak (pl. 13. havi nyugdíj, inflációkövető nyugdíjemelés, Erzsébet utalvány, nyugdíj prémium, ...).

A Fidesz szavazótábora leginkább nyugdíjasokból, nőkből, különösen nyugdíjas és nyugdíj előtti nőkből áll, valamint segélyes cigányokból. Másszóval eltartottakból, 8 általánost végzettekből. Ők a legkevésbé racionálisak, a legkönnyebben manipulálhatóak, az ő szavazatukat a legkönnyebb megvásárolni.

2022. júl. 16. 15:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!