Ha Dobrev lesz az ellenzéki kihívó, Orbán vele sem fog
kiállni vitára? Orbán egy nőtől is fél?
Figyelt kérdés
Hamarosan vége az ellenzéki előválasztásnak. Dobrev Klárának jó esélyei vannak arra, hogy ezt az előválasztást megnyerje, és ő legyen Orbán Viktor kihívója jövőre. Orbánról tudjuk, hogy már 15 éve nem mer kiállni az ellenfeleivel nyilvános vitára. Retteg egy ilyen helyzettől. Dobrevvel szemben is meg fog futamodni. Létezik, hogy Orbán még egy nővel is fél vitába szállni?
Pont annyi értelme lenne, mint amennyi a férjével is volt: hazudozna, ígérgetne. Mi értelme kiállni céltáblaként, hogy összedobálják kakival a fejed?
2021. szept. 28. 23:05
2/11 anonim válasza:
Dobrev ellen nem fog kiállni, Karácsony ellen valószínűleg kiáll, ha ő nyer, mivel őt be tudja darálni. Mondjuk ki őt ki nem, ugye.
2021. szept. 28. 23:09
3/11 anonim válasza:
Orban nem egy pojaca ... nem felelembol nem megy bele ilyen meddo vitakba ... eppen eleg neki a hetkoznapokban elviselni a baloldal okorkodeseit ... minek vitazni, a valasztok nagyon jol tudjak mik tortentek az elmult idokben es nem egy vitaforum alapjan fognak donteni :)
2021. szept. 28. 23:18
4/11 anonim válasza:
Milyen nő?
2021. szept. 28. 23:21
5/11 anonim válasza:
Orbánt úgy megalázta elkurcsány az utolsó vitába azóta is csak gyurcsányozni tud. Nem dolgozta fel azóta se a traumát az istenkomplexusa hogy leiskolázták fél kézzel. Utána Gráczba kellett kezelni szalonképes legyen.
Retteg vitába szállni bárkivel is azóta, és ez a sértődős ovis az ország vezetője. Szégyen és gyalázat.
2021. szept. 28. 23:27
6/11 anonim válasza:
"Retteg vitába szállni bárkivel is azóta, és ez a sértődős ovis az ország vezetője."
Most aztán jól megaszontad'! Meg is kapod érte a "DK hazafi" kitűződet! Odatűzheted a "Szeretlek Feri" kitűző mellé!
Nem vagyok gyurcsányista, de faszán lemosta a dumájával, anno. Nagy bajban vagyok, mivel egyiket sem szeretném. Megoldom:Eltakarodok innen. Szeretem a hazám. Ami itt folyik: emberileg elviselhetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!