Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 9 napos választással 600 ezer...

9 napos választással 600 ezer szavazót tudtak összeszedni? Ez lenne a kormányváltó hangulat? 😂

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 20:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

"Én simán leszavaztam jakabra fideszesként, mert utálják az öregek, mint a szart. A dékás nyuggerek úgyse húzzák be a náci jobbikot."

Ez a bugyuta fidesz sgimpatizáns logika azért érdekes, mert még a fidesz sem bíztatott senkit arra se burkoltan, se fű alatt sehogy, hogy menjenek el szavazni xy-ra, legalábbis én egy vérfideszes városban lakok, és ilyet nem tapsztaltam. Ezt egyes önjelölt aktivisták gondolják csak így, hogy ez taktikailag jó húzás, pedig semmi logika nincs benne, méghozzá azért, mert te nem tudhatod, és a fidesz sem tudja semmilyen felméréssel felmérni, hogy mi a számára előnyös helyzet. Minden jelöltben van valami, ami miatt tarthat a fidesz, és minden jelöltben van olyan, ami jól jön a fidesznek. Csak azt nem tudod, hogy hogyan gondolkodnak a nem fideszes szavazók, akik közül sokan mashogy gondolnak dolgokat.

Valaki szerint Dobrev a nyerő, mert neki vannak a legjobb kapcsolatai, EU-s tapasztalata, szereti az idősebb korosztály. Valaki szerint bukó, mert Gyurcsány felesége.

Valaki szerint Karácsony a nyerő, mert egyszer már simán nyerni tudott egy 2 milliós városban, az összefogás vezéralakja, valaki szerint bukó, mert Gyurcsány bábja.

Valaki szerint Jakab a nyerő, mert a nép hangja, kiváló szónok valaki szerint bukó, mert proli a viselkedése.

Valaki szerint Fegyőr a nyerő, mert új arc, fiatal, jogász, sokan az ifjú Orbánt látják benne, valaki szerint bukó, pont azért mert az ifjú Orbánt látják benne (sokaknál ez nem előny), tapasztalatlan, alkalmatlan.

Valaki szerint Márki-Zay a nyerő, mert ő a legkevésbé támadható, a legfelkészültebb, már bizonyított 2x Vásárhelyen, valaki szerint bukó, mert egy kis mozgalom van mögötte és nincsenek nagy forrásai, kevesen ismerik.

Szóval nincs egyértelműen olyan személy, aki csak nyerő lehet a fidesz számára az ő szempontjukból.

2021. szept. 28. 21:44
 22/30 anonim ***** válasza:
8%

Nézzük csak, az 5-ből igazából kettő amelyik valószínű indulhat, egyik GYF felesége a másik a bábja... Végül is akkor megint ki kerülne hatalomra... mondjuk talán annyira még nem hülyült meg az ország.

Arról nem beszélve, hogy normálisabb helyeken egy politikus, pláne egy olyan lezárással, hogy " elbaxtuk, lemondok " nemhogy a politika közeléből tűnne el, hanem igyekezne magát minél jobban meghúzni, hogy még a legkisebb figyelem se terelődjön rá.

Erre itt parádézik, meg részegen kirakatnak dől és hasonlók.

2021. szept. 28. 22:10
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy csak ennyien szavaztak ... a tobbiek mind a Vadaszati Vilagkiallitason voltak :))))
2021. szept. 28. 22:22
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
És a "Stop Karácsony!" marhaságot vajon mennyien írták alá eddig mennyiből, és mennyi településen? (a reál szavazatokra lennék kíváncsi, nem a bemondottakra)
2021. szept. 29. 00:42
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Kilenc napos"

Azért más a sebesség, amikor minden második utcában van egy szavazókörzet fűtött helyiséggel, 5-10 alkalmazottal, milliárdos ráfordítással... Meg amikor százezer lakosra jut egy olyan sátor, aminek oldala sincs, konkrétan múlt kedden elvitte a szél, két önkéntes egész délelőtt a sátort fogta, miközben bevert oldalról az eső az iratokra, néhány szavazó önkéntes meg a papírokat fogta, hogy ne vigye szét a szél. Közben százan álltak sorban, és mindenkinél perceket kellett várni emiatt a kockavonalkódos számítógépes szarakodással.

Elhiszem, hogy sokszoros ráfordítással a kilenc nap az kilenc óra alatt letudható lehetne, csak az ellenzék nem rendelkezik ezermilliárdokkal...

Faluhelyen meg nyilvánvalóan el se nagyon mernek menni az emberek, ahol a vérfideszes polgármester a vérfideszes polgárőreit kocsival odaparkoltatja a sátorral szembe, és onnan kamerázzák "felügyelik a rendet", hogy ki mert ott a sorba beállni. Vagy egész egyszerűen a szociális tüzelő igényeket elbíráló polgármester csípőre tett kézzel nézi a sort. Szintén felügyeli a rendet.

2021. szept. 29. 03:08
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én mentem szavazni útba esett egy fideszes "stop Karácsony, stop Gyurcsány" aláírásgyűjtő pult. Ott árválkodott a két aktivista, mindenki nagy ívben kikerülte őket. Az ellenzéki szavazó sátornál viszont sorba kellett állni, és folyamatosan jöttek az emberek.
2021. szept. 29. 04:30
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Én elmentem szavazni, de nem is volt ott se sátor, se annak a nyoma, pedig nem vagyok hülye, megtaláltam a címet és a honlap szerint ott kellett volna legyenek este hétig. Pár perccel hat utánra értem oda és nem volt ott senki. Utána én már nem is koslattam utánuk.
2021. szept. 29. 06:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
#25 plusz azt is tedd hozzá, hogy a Stop Gyurcsány baromság "petíciót" hivatalból is sokakkal aláírathatták, aki elé odateszik, az meg nyilván nem fogja azt mondani, hogy nem írja alá.
2021. szept. 29. 07:05
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Szavazatok alapján itt is " szavaznak " a gyurcsány pártiak :D :D
2021. szept. 29. 12:39
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

A stopos szarral jöttek ám az "aktivisták" végig az utcán zaklatni az embereket. A mi társasházunkból elhajtották őket, de a szemköztibe sem mehettek be.

2021. szept. 29. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!