Ez az előválogatósdi a demokrácia felcsillanó ékkövének számít, melyet a Fidesz-rezsim 🤬 rendszerében csak az ellenzéki összefogás 😇 tudott létrehozni? 😍
Egy fajtársad ma már kifejezte értetlenkedését és csodálkozását.
Neked is csak azt tudom mondani, igen így működik a demokrácia ahol nem csak a vezér szava számít.
Jó látni hogy megindult az ébredés és sokan szeretnék maguk mögött tudni a jelenlegi rémálmot.
Borzasztó nagy statisztikai érzék kell hozzá, hogy a közvélemény kutatások szerint legtöbb ellenzéki szavazóval rendelkező párt várhatóan több képviselőt küldhet a parlamentbe mint a kisebb pártok.
Csak azt nem értem mi ebben a furcsa a #4-nek.
#5!
Nekem nem furcsa, hogy meghirdették, mindenhol lesz előválasztás. aztán sok helyen szépen megegyeztek. És az sem meglepő számomra, hogy mellébeszélsz, terelni próbálsz, úgy teszel, mintha nem lennének megállapodások a pártok között. Úgy teszel, mintha minden körzetben szabadon indulhatnának a jelöltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!