Politikai alapon betilthatnak filmet? Ez lenne a demokrácia?
Figyelt kérdés
Mi az, hogy nem kerülhet képernyőre az Elk*rtuk?2021. szept. 21. 18:52
1/10 anonim válasza:
Ki tiltotta be? Nem a Fidesz van hatalmon 11 éve, vagy lemaradtam a kormányváltásról?
3/10 anonim válasza:
Hát ilyen a piac kérem szépen. A Népszabadságot se tiltották be, csak hát nem volt rá igény. Holt itt a különbség?
5/10 anonim válasza:
Nem tiltották be, csak senkitsem érdekel.
6/10 anonim válasza:
Betiltani nem lehet, legfeljebb korrupcióval és megfélemlítéssel elutasíttatni.
7/10 anonim válasza:
Kit érdekel az a propaganda film?
A lóxart se szolgálják fel a Hiltonba mert nincs rá igény
8/10 anonim válasza:
Majd csinál Garancsi vagy Tiborcz egy mozit (rosszabb esetben valakiét neki adják), ahol ezt leadják. Először üres nézőterek előtt fog menni, de majd kivezénylik a rendőröket, katonákat, kat.védeseket, állami hivatalnokokat, tanárokat stb. - szóval mindenkit, aki az államtól kapja a kenyerét. És akkor majd leadják a híradóban, hogy telt ház előtt megy ez a film. Esetleg Bayer mozgalmat szervez, hogy minden hithű fideszes nézze meg a filmet. Az állam ingyen adja majd a jegyet, mert Garancsi pont elnyer egy erre vonatkozó pályázatot.
9/10 anonim válasza:
Mindenhol Pesten Ki volt rakva a plakátja de én nem tudtam hogy ez egy film.
Érdekel ez vajon bárkit is?
10/10 anonim válasza:
Az NMMH művészfilmnek sorolta be!
:-)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!