Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazókat nem...

A fidesz szavazókat nem zavarja, hogy Magyarország az egyik legszegényebb az EUban és az ebben az elmúlt 11 évben sem történt előrelépés ?

Figyelt kérdés

Persze ilyenkor jön a lista hogy mennyit fejlődtünk a 11 év alatt. De ha nem léptünk előre a listán az azt jelenti hogy a többi ország még többet fejlődött, tehát szarok vagyunk a fejlődésben is és kész.

Talán ehhez valamennyi köze lehet annak a temérdek EU támogatásnak amit az EU a magyar emberek életszínvonalának javítására adott, de jelen pillanatban még csak néhány NER lovag és baráti körének életszínvonalát sikerült belőle dubai szintre javítani.

2021. szept. 28. 14:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#20-as!

Valószínűleg nem tömegével, de vannak, akik az ottani gyárakban dolgoznak.

2021. szept. 28. 15:38
 22/28 anonim ***** válasza:
83%

Az is max. pár ember, és régen is kb. ennyi volt. Szerinted mennyire jellemző, hogy magyarországi magyarok tudnak folyékonyan románul beszélni? Itt bukik az elmélet, mert ha valaki nyelvet is tanul, akkor nem olyan ország nyelvét fogja, ahonnét a lakosság ötöde "elmenekült".

A román infrastruktúra ráadásul fényévekkel szarabb a magyarnál, szóval megint kérdés, hogy az a nagynak mondott román gazdasági teljesítmény mégis honnan jön?

2021. szept. 28. 15:49
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Bajnai a búcsúbeszédében (2010-ben köszönt le ugye) azt mondta, hogy a következő tíz évben milyen mostoha világ jön és milyen szarul fogunk élni. Ahhoz képest már bocs, de tök jól élünk, fejlődünk, sőt. Utálatos dolgokat csinál a fidesz a lopkodásával stb. de egyszerűen tök jól élünk ahhoz képest, hogy a baloldal egyedül mit bírt alkotni, majd hívtak egy SZAKÉRTŐT, aki megszakértette, hogy itt minden szar lesz még legalább 10 évig, aztán ahogy elhúztak, hogy, hogy nem, rohadtul nem így történt, sőt.

És akkor hiába kevertek be egy-két új arcot, ugyanez a lúzer banda jelentkezne be kormányváltásra a hülye ötleteikkel együtt, amikkel ugyanúgy sehova se jutottunk, csak jól lemaradtunk, meg még szarabbul is éltünk.

Értem, hogy nem jöttünk előre, de nem maradtunk le, mint anno. Megtartottuk a helyünket. És jobb lenne előre jönni, de ugyanazok jönnének kormányra, akiknek még megtartani se sikerült...

2021. szept. 28. 16:13
 24/28 anonim ***** válasza:
48%
Ott a baj mikor az ember megragad a mikrokornyezetenel es az alapjan itel meg egy kormanyt. Tipikusan a tarsadalmi szolidaritas hianya. Engem pl. qurvara irrital, amit tesznek a melegekkel, a tanarokkal, az egeszsegugyi dolgozokkal stb. Azzal az allando gyulolettel, amit a fidesz politikai haszonszerzes celjabol general. Ertem en, hogy sok ember de nagyon jol el, szerencsere nekem se kell sporolnom a kajan, de tul kene latnunk a sajat onzosegunkon es azert mert valami nem velem tortenik legyinteni ra, mert barki barmikor sorra kerulhet, ha a kormany erdeke ugy kivanja, es sokunknak ebbol van elege, hogy felelem es gyulolet hatarozza meg a mai magyar kozeletet.
2021. szept. 28. 18:03
 25/28 anonim válasza:
Jo napot azt szeretnem kerdezni hogy. Hany szopas
2021. szept. 28. 21:04
 26/28 anonim ***** válasza:
24# ez oké, de ez a kérdés most nem erről szól
2021. szept. 29. 06:23
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

engem rohadtul nemzavar

az meg, hogy más ország mit mókult az elmúlt években az hidegen hagy

miért foglalkozzak azzal, hogy számomra idegen országok mennyit fejlődtek?

én remekül megvagyok, a fidesz kormányzása alatt van a legjobb életszínvonalam, kapom a támogatásokat, akkor miért kéne váltanom?

tudom, hogy van az a réteg, akik azt hiszik szarul élnek, mert más országokból indulnak ki, de a fidesz rengeteget adott a magyar embereknek, aki meg azt hiszi, hogy más kormánnyal arany életünk lesz, az nagyot téved

sose értettem ezt a logikát, miért kéne más országokhoz hasonlóan élnünk és csinálni a dolgokat? ettől vagyunk egyediek

akinek meg jobban tetszik a külföldi színvonal annak kézcsók viszlát

2021. szept. 29. 09:02
 28/28 anonim ***** válasza:
51%
Csak építsék tovább a stadionokat meg a kisvasutat, abból majd lesz gazdasági növekedés.
2021. szept. 30. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!