Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazókat nem...

A fidesz szavazókat nem zavarja, hogy Magyarország az egyik legszegényebb az EUban és az ebben az elmúlt 11 évben sem történt előrelépés ?

Figyelt kérdés

Persze ilyenkor jön a lista hogy mennyit fejlődtünk a 11 év alatt. De ha nem léptünk előre a listán az azt jelenti hogy a többi ország még többet fejlődött, tehát szarok vagyunk a fejlődésben is és kész.

Talán ehhez valamennyi köze lehet annak a temérdek EU támogatásnak amit az EU a magyar emberek életszínvonalának javítására adott, de jelen pillanatban még csak néhány NER lovag és baráti körének életszínvonalát sikerült belőle dubai szintre javítani.

2021. szept. 28. 14:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Bocs de szlovakia, romania, cseho. Orban kormany alatt hagyott le minket, komolyan bazmeg 12 kikurt eve vezetik az orszagot, mar lassan bulgaria es moldova szintjen leszunk es bazmeg arrol beszeltek, hogy gyurcsany hogy baszta szet a gazdasagot. Ti nem jarton boltba, nem latjatok az euro arfolyamot, nem tankoltok, nem utaztok sehova, szatyorban el bazmeg, aki azt mondja minden rendbe? Fu faxom, ember legyen a talpan, aki mar nem huzza fel magat ilyen szolgalelku agymosott szarokon.
2021. szept. 28. 15:00
 12/28 anonim ***** válasza:
59%
10 az elég csoda volt, hogy államcsőből feltámasztották az országot
2021. szept. 28. 15:07
 13/28 anonim ***** válasza:
24%
11 hamis. Gyurcsány alatt
2021. szept. 28. 15:07
 14/28 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező, amikor leszakadás volt, az pontosan a balliberális kormányok idején volt... ne zavarjon!!
2021. szept. 28. 15:09
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
Most is leszakadás van fidesztálibok.
2021. szept. 28. 15:13
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
De ez mennyire a fidesz hibája? Előttük is ez volt a helyzet, annyi a különbség, hogy a fidesz vezetésével az ország lépést tudott tartani a régióval, míg az előző kormányok alatt először Csehország, majd Szlovákia és Lengyelország is lehagyott bennünket. A fidesz ugyanúgy a szőnyeg alá söpri a problémákat és ugyanúgy korrupt, mint az összes többi párt, de a jelenlegi közbeszéd mellett nem is lehet nagyon mást csinálni, mert akkor rögtön Hitlerré vagy Sztálinná válsz.
2021. szept. 28. 15:15
 17/28 anonim ***** válasza:
4%

11-es!

Biztosan vannak dolgok, amiket rosszul csinálnak a kormánynál lévők, vitatkozik is Matolcsy meg Varga.

A kétharmadból szerintem ennyi elég volt, nem az a benyomásom, hogy jól használják a kontrolálatlan hatalmat.

"Bocs de szlovakia, romania, cseho. Orban kormany alatt hagyott le minket"

Ezek szerintem bizonyos mutatókban már korábban elhúztak Magyarországtól, a cseheknek földrajzi előnyük is van talán. Az tényleg szomorú, hogy állítólag vannak akik átjárnak Nagyváradra, Aradra, Temesvárra dolgozni.

2021. szept. 28. 15:17
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
@17 Már hogyne járnának, az erdélyi nagyvárosok fényévekkel vannak mondjuk Gyula meg Debrecen előtt munkalehetőségekben.
2021. szept. 28. 15:29
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

mi is jobban élünk mióta Fidesz van kormányon és az összes támogatást ki tudtuk használni, jó, ehhez jó időben kell jó helyen lenni.

A környezetemben mindenki ide-oda utazik, wellnesel, akkor mi ez a fene nagy szegénység?

Barátnőm Németorszában él, ahol képtelen megvenni egy lakást, hiába keres mérnöki nem junior fizetést. Hiába gazdagabb ország, mindennek megvan az ára. Itthon még még, lehetőség van saját házhoz, lakáshoz jutni, de már ez sem biztos, hogy sokáig így marad.

A mostani kormány folyamatosan ad ad és ad. Nem fényezni akarom őket, mert alapból én egy nagyon önzó személy vagyok, vagyis nem érdekel, hogy ki van hatalmon, az érdekel, ki ad nekem a legtöbbet. Az előző kormány nem igazán adott semmit, pedig annak idején jó nagy MSZP-s és SZDSZ-es rokonokkal voltam ám megáldva. Ohoho, miket hallottam én. Volt ám óriás különbség az akkori színvonal és a mostani között. Óriási.

Most már nagyon szépen feljődik az Ország, Nemzetközi szinten is megálljuk a helyünket, nem véletlenü jön ide egyre több turista, és (tudom, tudom) számtalan sportrendzevényre is számtalan híresebb külföldi csapatot hívhatunk meg, mert van HOVA.

2021. szept. 28. 15:35
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Baromság az, hogy magyarok mennek tömegével dolgozni Romániába, vagy hogy az erdélyi nagyvárosok bármilyen szinten is jobban állnának gazdaságilag a kelet-magyarországiaknál.
2021. szept. 28. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!