Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely visszafizeti...

Karácsony Gergely visszafizeti- e a Corvinustól jogtalanul felvett pénzt?

Figyelt kérdés

Az Oktatási Hivatal egyértelműen megállapította, hogy Karácsony tíz évig szabálytalanul, leginkább jogtalanul tanított a Corvinus egyetemen.

Ezalatt bruttó 25 millió forintot keresett. Mivel nem taníthatott volna, jogos a kérdés, mi van ilyenkor....

Szerintem, mivel egyedül ő tanított jogtalanul ebbn az érintett időszakban, ez felvethet egyéb, akár büntetőjogi kérdéseket is. Ki, miért alkalmazta jogtalanul, ha mindenki mást tudtak jogszerűen alkalmazni??

#Karácsony Gergely #Jogtalan fizetés
2021. szept. 27. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
7 Elvégezte Mészáros a projekteket, felépítették a stadionokat... ott a betonba van a pénz. Elbontanád?
2021. szept. 27. 10:40
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Ki mondja, hogy rosszul?

Az orbánista propaganda? A volt hallgatói?

2021. szept. 27. 10:41
 13/21 A kérdező kommentje:

9# Karácsony a jogállamisággal is kampányol!!!

Hát ez a ki tudja hogy és ki miért alkalmazta, ráadásul jogtalanul felvette a lóvét, az minden, csak nem jogállami!!

2021. szept. 27. 10:43
 14/21 Andizsuzsi ***** válasza:
73%
Karácsony nem vett fel jogtalanul pénzt. Szeződése volt, az abban foglaltakat elvégezte. Ha az egyetem jogtalanul foglalkoztatta, azért az a felelős, aki a kinevezését aláírta.
2021. szept. 27. 10:52
 15/21 A kérdező kommentje:

14# aha...és Karácsony Gergely végig abban a hiszemben volt, hogy ő taníthat, ugye???

Hát az is nagy baj!!!

2021. szept. 27. 11:07
 16/21 anonim ***** válasza:
43%

Miért, hazudott a végzettségéről, képesítéséről, vagy az egyetem rektora ezeket ismerve alkalmazta?

2021. szept. 27. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Azert az eleg kemeny, hogy egy egyetemi oktato 2,5 milliot keres evente. Te komolyan ezt sajnalod tole? Ja, es ezert dolgozott!! Gondolom nem angolul tanitott. Fideszesek, arrol mikor adtok számot, hogy a gazdaitok mikor fizetik vissza az ellopott milliardokat?
2021. szept. 27. 11:16
 18/21 Andizsuzsi ***** válasza:
75%

"végig abban a hiszemben volt, hogy ő taníthat, ugye"

Nyilván, hiszen alkalmazták. Ha te beadsz egy állásra pályázatot és felvesznek, nem fogod azt firtatni, hogy felvehettek volna-e, hiszen az nem a te felelősséged. Karácsony nem hamisított végzettséget, bizonyítványt, aki őt alkalmazta az tisztában volt azzal, hogy lehet-e, vagy sem. Tudom, hogy most jól hangzik, hogy rá lehet tolni ennek a felelősségét, de nem az övé. Ha nem felelt meg, nem kellett volna felvenni. Ennyi.

2021. szept. 27. 11:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Na és itt jön az ördögi kör. Ha téged felvesznek bizonyos végzettségek hiányában, azért a munkáltató felel. Engem is felvettek ilyen helyre, ahova kellett volna ez meg az, mégse kérdeztek rá az interjún, kellett az ember.

Ezért a munkáltató felel, aki jelen esetben Lanczi, a Corvinus fideszes rektora. Tehát őt kéne elszámoltatni.

P.S Bevezetés a politikatudomány órán pár előadást Karácsony tartotta, és sokkal jobb előadó, mint a Corvinison tanítók többsége.

Egy ex-Corvinusos.

2021. szept. 27. 11:38
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
Karácsony alkalmatlan.
2021. szept. 27. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!