Most végülis a fidesz kampánya az, hogy "Stop Gyurcsány!", az ellenzéké meg az, hogy "O1g"?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 19:18
1/14 anonim válasza:
Inkább mindkét fél a saját programjával foglalkozna nem a másikkal.
2/14 anonim válasza:
Az O1G simán lehet "Orbán egy géniusz" is (nem én mondtam, hanem a genetikus Czeizel Endre, akinél aligha létezett nagyobb szaktekintély Magyarországon); a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!-t viszont képtelenség félreérteni. :)
3/14 anonim válasza:
Óvodás bohóckodás mindez a nagypolitika árnyékában.
Orbán épp most veszítette el a legfőbb német szövetségesét, az SPD koalíció pedig nem fogja eltűrni a kilengéseket a piacokért cserébe.
Őket nem érdekli a kamuszöveg, hogy Magyarország szükséges az EU túléléséhez, mert nem szükséges. Ha tehát úgy folytatódik a magyar politika 2022-ben is, ahogy eddig, akkor a legrosszabbra kell számítani.
4/14 anonim válasza:
19:24: Czeizel már meghalt, mikor az O1G felmerült.
5/14 anonim válasza:
O1G= Orbán Egy Géniusz
Nincs ebben semmi rossz! :)))
6/14 anonim válasza:
#4: Tudom, de az ő véleményét pont be lehet helyettesíteni Simicska elhíresült mondata helyére és ha valaki higgadt baloldali genetikusként ezt mondja, az többet ér, mint egy bekattant iszákos jobboldali oligarcha gyalázkodása.
7/14 anonim válasza:
Nem.az O1G egy tény, amivel szükségtelen kampányolni.
8/14 anonim válasza:
20:02: és mikor mondott Czeizel ilyesmit? Forrás?
9/14 steven95 válasza:
Gyurcsányt egyszer meg lehet állítani, Orbán örökre 1G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!