Fürjes Balázs hányszor ígérte meg a lánchíd felújításra szánt 6 milliárdot?
Figyelt kérdés
Az Egyenes beszédben, legalább 4-szer ígérte meg, hogy megkapja a Fővárosi Önkormányzat! Miért hazudoznak állandóan a fideszes politikusok? Miért nem háborítja fel ez a fidesz szimpatizánsait?2021. szept. 26. 19:06
1/11 anonim válasza:
A Lánchidat 10 éve kellett volna felújítani, csak Tarlós erre is alkalmatlan volt, most hogy Karácsony elkezdte addig akarja a kormány húzni amíg előadhatják fizetésképtelen a főváros Karácsony miatt.
Primitív fideszeseket pénzáros lölö se izgatja, meg rühell se aki kiment a hanyatló nyugatra élni miután ott tanult pedig apuci azt mondja itt a legjobb európa szerte az oktatás és visszaözönlenek az emigránsaink.
2/11 anonim válasza:
Kérdező, te ennyire értetlen vagy? Neked hányszor kell valamit megígérni?
Megmondták, hogy megkapja a főváros, megmondták ennek feltételeit is. Pont. Innentől mit akarsz még?
3/11 anonim válasza:
A kormány nem azt igérte meg, hogy előre odaadják, hanem azt, hogy akkor utalják, mikor már csak ez az összeg hiányzik a felújításból és 18 hónapnál tovább nem lesz lezárva a Lánc-híd.
4/11 A kérdező kommentje:
Mindig más a feltétel akkor amikor az egyik feltétel teljesül! Ennyire ne legyetek kormánypártiak!
2021. szept. 27. 09:08
5/11 anonim válasza:
Nem változott a feltétel. Tarlósnak is pontosan ugyanezzel a feltétellel lett megígérve. Karácsony és a stábja hazudozik neked össze vissza róla.
6/11 A kérdező kommentje:
Bocs. Az egyik tv műsorban volt már többször vendég Fürjes. Gondolom nem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy mit mondjon. Ott mondta több alkalommal, hogy utalják a pénz amikor ez meg az teljesül. Ez is meg az is teljesült a pénz meg sehol. Láttam minden ígéretét, tehát nem kell védened. Hazudik mint a többi fideszes!
2021. szept. 27. 14:15
7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, szerintetek mind szent ember és véditek őket.Hidd el, fölösleges!
2021. szept. 27. 14:17
8/11 anonim válasza:
#6 na, akkor sorold már nekem miket szabtak feltételnek amiket Fürjes mondott hogy ha teljesülnek akkor megkapják a pénzt!
9/11 A kérdező kommentje:
Miért sorolnám? Ki vagy te? A védőügyvédjük? A kérdésre válaszolj!
2021. szept. 27. 17:07
10/11 anonim válasza:
#9 Értem. szóval fogalmad sincsen ezekről a feltételekről csak behazudtad az egészet.
sejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!