Az a Fidesz vagy az ellenzéki összefogás hibája, hogy már egy hónapja nem jutok a Sinopharm vakcinához?
Addig húztad az időt, amíg az összeset elajándékozták.
Szóval a nem kormány és nem az ellenzék hibája, hanem a tiéd.
A hírek szerint (mivel mindenfelé terjedtek azok a vizsgálati eredmények, hogy ettől az oltóanyagtól termelődik a legkevesebb ellenanyag; 60 év felettieknél gyakorlatilag nulla, és így szinte senki sem kérte), valóban elajándékozták. (Az ellenzéki miniszterelnökjelölt jelöltek győzelmük esetén kilátásba is helyezték a számonkérést, hogy a legdrágábban megvásárolt oltóanyag jelentős részét elajándékozták.)
Az még távoli, de hírek szerint a debreceni Nemzeti Oltóanyaggyár ennek a licence alapján fog gyártani; valószínűleg előbb nem lehet hozzájutni. (Illetve, ki tudja, hogy esetleges ellenzéki győzelem esetén ezt fogják-e gyártani? Finoman szólva: nem lelkesedtek érte.)
A kínai lejátszott. Jelen állás szerint Szputnyikot fogunk gyártani...ha egyáltalán
Ki van kormányon rendeleti kormányzással?
JA hát nem a soros.....
[3) A hagyományosan készült oltásoknál, nem az ellenanyag szinttöl függ, hogy mekkora védettséget adnak. (Ez már csak belemagyarázás)] ← 6/ 18:01
Nem én magyarázom bele, én Sinopharmot kaptam. Ettől még nem fogyott, annyira nem, hogy a lejárati idő előtt ajándékként túladtak a maradékon; nem volt rá fizetőképes kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!