Jakab Orbán Viktóriázása jó irány volt? Az LMBTQ miért tíltakozótt?
Figyelt kérdés
Jakab Péter végre oda mert szólni a nagy embernek. Az hogy mindenki előtt gúnyolódott ez mindenki számára helyes lépés, hogy ők is merják ezt a közbeszédbe. Ez igazolja, hogy rossz a rendszer végre ki lehet mondani. Az lmbtq nak mi a baja?2021. szept. 26. 12:39
11/12 anonim válasza:
Az Orbán-éra nagyon mélyre vitte a Parlament színvonalát!
1991-ben Orbán volt az, aki a Parlamenti ülés alkalmával ordítva lehazugozta Antall Józsefet!!!
Életében egyszer igaza volt Orbánnak: Antall (is) valóban hazug volt!
12/12 valaki : válasza:
Szerintem gusztustalan volt. Már írták előttem is, Jakab Péter nem tud viselkedni. Sok mindenben van szerintem alapvetően igaza, de senki sem azokra a dolgokra figyel, hanem arra az alpári stílusra, amivel a nagyszüleim falusi kocsmájában a 6 általánossal rendelezők a sokadik pohár után különbet produkjak.
Van egy rokonom, aki nagy Jobbik-aktivista lett újabban és azt mondta, fog vele találkozni. Mondtam, ha úgy lesz, add át kérlek, hogy VISELKEDJ EMBER....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!