Melyik pártnak van reális esélye az 5%-os küszöb elérésére 2022-ben: az ISZOMM-nak, a MiHaM-nak vagy az ÚVNP-nek?
2021. szept. 25. 19:13
11/14 anonim válasza:
Nem tudom de megalapíthatnám az ESZEMM -et Eme Szövetség Eleve MegMurdelt. Szívesen lennék a miniszterelnök jelöltem, csak az a baj hogy még én se szavaznék rám.
12/14 anonim válasza:
A Mi hazánknak és talán a kétfarkúaknak van esélyük az ellenzéki szavazók miatt, akik nem akarnak a Gyurcsány klánra szavazni és a fideszt sem akarják. Viszont a közvéleménykutatókban ne bízzon senki, ott szándékosan hoznak ki alacsonyabb értéket, hogy elvegyék a kedvét a szavazóknak a kisebb pártokra való szavazástól, mert ezzel elhitetik bennük azt, hogy elveszne a szavazatuk. De ez szándékos manipuláció, nem a valóság.
13/14 anonim válasza:
Ha az oltás és korlátozásellenesek a Mi Hazánkra fognak szavazni, akkor messze több szavazatuk lesz, mint amit most jósolnak nekik és ennek van reális esélye.
14/14 anonim válasza:
12:51: no igen, ez jó indikátora lesz, mennyi náci és teljesen elborult eszelős és konteós él Magyarországon. Ha sok - hát az nem jelent semmi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!