Orbán Viktor egyik lánya Spanyolországba költözik. Ez a saját dolguk, de ehhez senkinek smemi köze. Node az ellenzéki kommentelök tele üvöltöttek az egész szociális médiát,hogy Orbán lánya, "Nyugatra" költözik. Én akárhogy nézem Spanyolország nem Nyugat-Európában van, hanem Dél-Európában van. ( Noha a rendszerváltás után 30 évvel már túl kéne lenni a kommunista "nyugat" fogalmakon,de még az se stimmal, hogy a hidegháború idején Spanyolország nyuigathoz tartozott volna. Spanyolország egy tekintélyuralmú jobboldali rendszer volt annak idején Franco vezetéséve,nem volt az USA szövetségese, saját útját járta Dél-Euróüában, sokáig Putugáliában is haosnló rednszer volt, a 80-ás évekre lett csak telejsen dmeokratizálva a spanyol e´s a purtugál rendszer)
Ellenzéki szavazótól gondolkodást vársz el? Ha képes lenne erre és valami értelem is szorult volna belé akkor nem lenne ellenzéki szavazó.
2021. szept. 24. 19:28
2/17 anonim válasza:
Hát ez egy általánosítás, de mint ellenzéki elmondhatom, hogy nekem a földrajz nagyon a gyengeségeim közé tartozik.
Bár nem értem bárkinek is mi köze, hogy orbán lánya hová költözik, ez magán élet. Nem szeretem amikor a politika bulvárosodik.
2021. szept. 24. 19:28
3/17 anonim válasza:
Olaszország is dél-európa,de ha megnézed a térképet akkor 1. elég nagy távolság van közöttük 2. földrajzilag az előbbi simán elmegy nyugatinak is nemcsak délinek.megjegyzem ezek nem olyan nagy dolgok.
2021. szept. 24. 19:32
4/17 anonim válasza:
Pontosítsunk. Marbellára költöznek. Ami az európai alvilág bázisa jelenleg. Akinek ott villája van, az nem legálisan gazdagodott. Szerintem teljesen be fognak tudni illeszkedni.
2021. szept. 24. 19:33
5/17 anonim válasza:
A fideszeseknek nem megy a széklet visszatartása és naponta összesz.rják a gatyójukat?
Helyes, elvesszük a krumplitokat :)
2021. szept. 24. 19:34
6/17 anonim válasza:
Portugália idézem "Az európai földrész legnyugatabbra fekvő országa.ami mellette van az már dél-európa lenne..?
2021. szept. 24. 19:35
7/17 anonim válasza:
Szerintem az a probléma igazából, hogy sokan azt hiszik, valami hatalmas jólétbe költöznek, mikor tavaly Spanyolország adóssága 120% volt a GDP-re levetítve, valamint az idei számok alapján 15% a munkanélküliség aránya.
Ez mindenre vall, csak nem egy jóléti államra.
2021. szept. 24. 19:35
8/17 anonim válasza:
Kedves okos, fideszes "barátom"!
A Reichstag égése hozzád képest gyufaláng volt, és nem kell meglepődni ha ellenzéki nem nagyon süllyed odáig, hogy válaszoljon neked.
Túlművelt "barátom"! XD
Ha Budapestet összekötöd egy egyenessel Madriddal, akkor az az északi szélességgel 25'-os, a nyugati hosszúsággal pedig 65'-os szöget zár be, ami egyértelművé teszi még az akkora s'ggfejnek is mint te, hogy nyugat-délnyugati irányban van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!