Ha sorrendbe kellene rakni az előválasztás jelöltjeit, akkor ti hogyan rangsorolnátok?
Számomra a következő ez lenne:
Messze a legrosszabb - Dorbrev Klára
Majd szorosan utána, aki még mindig iszonyú rossz - Karácsony Gergely
A fenti kettő jelöltet annyira utálom, hogyha puskát nyomnának a fejemhez, akkor már inkább Orbánra vagy Toeoczkaira szavaznék, mint ezekre. Sőt, még Thürmerre vagy a Kutyapárta is inkább.
Ezután jön Fekete-Győr András. Noha őt sem szeretem és nem szavaznék rá, de legalább nem utálom annyira mint gyurcsánynét vagy a zuglói szökevényt.
Majd jóval kevésbé rosszként következik Jakab Péter. Aki még szimpatikus is lenne, ha normálisan viselkedne és nem próbálná imitálni ezt a gyerekes gyurcsányos ballib gágogást.
A legkevésbé rossznak pedig Márki-Zay Péter tűnik.
Ez utóbbi kettőt messze sokkal jobbnak tartom mind az első hármat. Erre a kettőre talán még én is szavaznék.
Ti hogyan rangsorolnátok az 5 jelöltet?
Karacsonnyal mi a bajotok? Kedves aranyos uriember nem ilyenbol kene tobb???
Nekem o a kedvencem mert nem egy arrogans alak.
Egy kétszínű sunyi hazug politikus. Mondom ezt úgy, hogy Zuglóban laktam sokáig.
Pontosan. És ha már a vécéknél tartunk, azt is beharangozta és megígérte, hogy nyilvános vécéket épít majd Zuglóba, hogy ne legyen annyi sz*r az utcán. Ennek ellenére én mindenfelé hányást és ürüléket látok, nyilvános vécéknek nyoma sem, de annál jobban bűzlik az utca a sok csöves ürüléktől. Végül is igaza volt, fog nyilvános vécéket építeni...csak azt kifelejtette mondani, hogy magából Zuglóból csinált egy nyilvános vécét.
És akkor a parkolási mutyizásáról ne is beszéljünk, annyira gerinctelen aljas húzásnak tartottam, hogy még Orbán is példát vehetne tőle.
Karacsonyra ha mondtok rosszat mit igert es mit nem ez igaz kb mindenkire
Karacsony emberileg egy nagyon szimpatikus uriember nincs poffeszkedo stilusa stb... Ember.
Dorbrev Klára=0
Karácsony Gergely=0
Fekete-Győr András=0
Jakab Péter=0
Márki-Zay Péter=0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!