Az előválasztáson részvett fideszesek, kire szavaznak?
Van aki Marki Zayra de ok nem hiszem h fideszre fognak 22ben szavazni.
Van egy csomo aki meg nem fogja itt bevallani de Dobrevre szavaz mert gyengiteni akarja az ellenzeket az ilyen a legundoritobb fereg aki kockara teszi a sajat ertekrendje szerint is az orszag sorsat.
Részt vettem volna, de alá kellett volna írni, hogy az ellenzéki jelölteket támogatom a választáson (vagy valami hasonló bullshit; úgy felhúztam magam, hogy nem is emlékszem, a neten meg erről nem találtam semmit), így eljöttem (egyébként Márki-Zayra szavaztam volna, mert a többiek már mind bebizonyították, hogy vállalhatatlanok).
Csalódás, mert azt akartam ezzel jelezni, hogy alapvetően nyitott lennék, ha az ellenzék meg tudna újulni. De nincs az a pénz, hogy én aláírjam, hogy az Összefogás (úgy egyben) közös jelöltjét fogom támogatni, még akkor sem, ha utólag ez nyilván nem ellenőrizhető.
Egész biztos, hogy Dobrevre, mint ahogy az is, hogy komoly mozgósítás folyik
a Fidesz részéről, hogy őt hozzák ki győztesnek. Az egész kampányuk a Gyurcsányozásra van felépítve. Nagyon meglepődnék, ha nem ő nyerne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!