Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz-szavazók! Jó szívvel...

Fidesz-szavazók! Jó szívvel adjátok Mészáros Lőrincnek 30.000 forintotokat a Kelenföld-Ferencváros vasútvonal megépítéséért?

Figyelt kérdés

[link]

300 milliárd forinttal túlárazva építi, ami fejenként 30.000 forint a tízmillió magyar állampolgárra leosztva. Adófizetőnként 100 rugó.

Az ellenzéki szavazók biztosan sajnálják ezt a pénzt, de engem a Fidesz-szavazók érdekelnek. Engem személyesen nem zavar, mert nem vagyok adófizető, de ha az lennék, felmenne bennem a pumpa.

2021. szept. 24. 09:29
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#19: Ez a beszéljünk többes számban egy emberhez stílus mikor jött divatba? "Nyomjátok", "hergeltétek", "nálatok", stb. Egyedül ülök itt, a gyerekek suliban, a feleségem a műhelyben.

Ha egy beruházás költségeit már más városok hasonló, vagy még nagyobb kaliberű beruházásainak költségeihez sem lehet hasonlítani, akkor mégis mihez lehet? Te például mi alapján mondod, hogy igen kérem, ez a költségterv reális és helyes, ez a meló bizony 338 milliárd forint, eggyel se több vagy kevesebb? A cikk tele van tételes összevetésekkel, leírnád, hogy melyek tévesek vagy igazságtalanok?

Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy honnan fakad a nyilvánosságra hozott számokba vetett bizalmad.

2021. szept. 24. 11:11
 22/35 anonim ***** válasza:
70%
Én szívesen adnék Mészáros bátyónak 300.000 forontot is. Szegénynek nincs pénze, nem venném jó néven, ha este korgó gyomorral feküdne le aludni.
2021. szept. 24. 11:13
 23/35 anonim ***** válasza:
33%

A túlárazás mértéke egy "a téma érzékenysége miatt név nélkül nyilatkozó szakértő" véleményén alapul, az összehasonlítások pedig tíz (vagy még több) évvel ezelőtti beruházásokon alapulnak. A cikk azt pedig meg sem említi, hogy a pályázaton még milyen alternatív résztvevők voltak, akik jobb ajánlatot tettek.

Bezzeg amikor a Lánchíd felújításáról volt szó, annyira hiperérzékenyek voltatok a pár év alatt lezajló áremelkedések miatt, most pedig ismét játszátok a hülyét, s úgy csináltok, mintha egy 2010-ben kezdett beruházás és egy 2021-22-ben kezdett beruházás költségei összehasonlíthatóak lennének.

2021. szept. 24. 11:44
 24/35 anonim ***** válasza:
Mert akkor kevesebb adót tudnának belőle ellopni.😉😉😉
2021. szept. 24. 11:58
 25/35 anonim ***** válasza:

Én ellenzéki szavazóként sem sajnálom ezt a pénzt. Még úgy sem, hogy a rokkantnyögdíjam csak 54000 forint!

Vannak olyan fejlesztések amikre szükség van. Ez pont olyan, oda már réges rég kellett volna a sokadik vágány!

2021. szept. 24. 15:13
 26/35 anonim ***** válasza:
60%
Lőrinc egy tolvaj.
2021. szept. 24. 19:42
 27/35 anonim ***** válasza:

Igen. Ezt az adót így is úgy is beszedi és beszedné mindenki (Gyurcsány is! 8 év alatt egyszer sem csökkentett adót!).

Így legalább épül-fejlődik belőle az ország.

2021. okt. 1. 00:25
 28/35 A kérdező kommentje:
Adj egy ezrest, kapsz cserébe egy csokit!
2021. okt. 1. 09:56
 29/35 anonim ***** válasza:
42%
Ezzel a túlárazással akarják kompenzálni Mészáros turizmusban érdekelt cégeinek covid miatt elszenvedett árbevétel-kiesését.
2021. okt. 16. 18:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te hogyhogy nem vagy adófizető? Nincs jövedelmed? Vagy van, csak eltitkolod?
2021. okt. 16. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!