Fideszesek mi ez a rémisztgetés az ellenzékkel?A demokrácia lényege hogy a nép dönt akkor mit kell mindig Gyurcsányozni? Tobbi lent
Mas orszagokban ha elzavarnak egy kornanyt (itthon Mszp) az visszajohet es nem 100 evig megy a duma hogy bezzeg akkor milyen rossz volt.
Miert kell ezt a renisztgetest csinalni?
És mi ez a szétlopta, börtönbe megy, diktatúra blablabla...
Amúgy a Gyurcsányozás mellett ugyanúgy a nép dönt majd...🤔
Kedves kérdező.... azért nézz magadba!
Kik fenyegetnek itt börtönnel, vagyonelkobzással, jogi eszközök nélküli alkotmanyozással, ki vezetett be kocsmai stílust a parlamentben, ki " ostromolt" közintézményeket, ki mutogatott be " a lónak a f@szát" táblát, ki ült bele poénból a miniszterelnök székebe, és még sorolhatnám... arról nem is beszélve, hogy az ellenzéki kampányban érdemi dolgot nem hallani, a gyűlöletet akarják minél magasabb szintre emeli. Szóval inkább 🤫🤫🤫
A kulonbseg hogy mindig a kormanyon levo cselekszik.
Az ellenzek csak dumalnu tud a Fidesz viszont folyamatosan tesz olyan lepeseket amivel jogosan keletkezik duh es ellenszenv az ellenzeknel.
Na igy kezdodik a jatek.
Es innen jonnek az ellenzek elfogadhatatlan szavai.
"A kulonbseg hogy mindig a kormanyon levo cselekszik."
Kivéve, ha:
"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este."
Ja hogy fideszes vagy es a kotelezo Gyurcsanyozas igy mar ertem.
Amugy ebben igazad van ezert szavaztam akkor Gyurcsany ellen. :)
Most van Jobbik, Momentum Parbeszed es teljesen mas Mszp es van a Gyurcsany. Mas.
#15!
Bocs, de ez nagyon magas labda volt. Nem kell ehhez fideszesnek lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!