Szíjjártó Pétert, a valaha volt legrosszabbnak tartott külügyminisztert is el fogja számoltatni Jakab Péter?
Mit tett le az asztalra a kis futsalozós?
Annyit, hogy Üzbegisztán lett a legnagyobb szövetségünk, és az államadósságunk kínai uzsora hitelekkel 18e milliárdról 40e milliárdra nőtt.
De jachtozni, villában lakni és urizálni azt tud bezzeg.
Jakab őt is el fogja számoltatni, ki lesz paterolva az összelopott villájából, el lesz számoltatva a jachtozása? Hiszen nem is adózott utána.
Szíjjártó 7 éve külügyminiszter. Ki tartja őt a legrosszabbnak? Csak nem Uraságod? Mert az egész más, előtted én is térdre borulok... :)
Jakab meg? A miniszterelnök-jelöltségig sem fog eljutni, kit akar ő elszámoltatni? Csak nem a saját lelkiismeretét (ha van neki olyan), hogy összeállt azzal, aki ellen a Jobbik megalakult. :)
Ki tartja őt legrosszabbnak? A CNN balfék, tájékozatlan riporterei vagy a moslékkoalíció? Mindkettő inkább arra jel, hogy jó úton halad.
Meghunyászkodó, bólogató emberből volt elég külügyes a baloldalon.
7: jól írod. 👏🏻
Én akkor dobtam el az agyam, amikor talán a telex szóvá tette, hogy milyen sokat repült. Lol.
Mint ha a péknek szóvá tennék, hogy sokat sütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!