Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak?

Kire szavazzak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom kire lehetne szavazni..

Ellenzéki összefogás: Ott van Gyurcsány így rájuk biztos nem, emlékszem mikor hatalmon volt nagyon nem volt jó nekem, 2006 utáni események meg az Öszödi beszéd kiveri a biztosítékot nálam ..

Fidesz: Túlságosan loptak már, ez már sok nekem.. Közigazgatásban dolgozom, tulságosan rátette a politika a kezét a szakmára.. szabadságot lecsökkentették, köztisztviselő napot elvették és az új köztisztviselői törvény a kit. miatt már nem számít a ledolgozott évek és az iskolai végzettség a fizetéshez és az élőmenetelhez.

Mi hazánk: vírus ellenes náci párt

kutyapárt: Na ez még jó is lenne mert jó kis gúnyt űz a mai politikai elitből, de sajnos nem fog indulni...

2021. szept. 22. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
MZP-re kell szavaznod akkor!
2021. szept. 22. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, én a Semmelweiss napot is eltörölném, de mondjuk az igaz, hogy az eü dolgozók azért jobban el vannak terhelve, mint egy köztisztviselő. Tőlük nem annyira sajnálom.
2021. szept. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!