Ez Fraud-i elszólás lehetett?
Mucsi Tamás (DK)
azt mondja, hogy az ellenzék aláírta, hogy a DKval és GYURCSÁNY FERENCCEL is hajlandóak együttműködni. Itt mondja 50:40-nél, tehát Gyurcsány tényleg irányító szerepe van, ha már kimondta?!
50:40 [link]
“Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét.
Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében.
És meg fogja találni a módját.
Tudom. Mert ismerem.”
Ezt meg Vadai Ágnes osztotta meg a HIVATALOS FACEBOOK oldalán!
Leírom mégegyszer: “Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében.
És meg fogja találni a módját.
Tudom. Mert ismerem.”
Nem
A dk elnöke Gyurcsány Ferenc
Ha a dk-val együtt működnek, akkor értelemszerűen Gyurcsánnyal is
Ennyi
Ő Freud.
Irány az ágyikó, reggel óvoda!!!
Várom a DKsokat, és a többieket.
Én értem félre, vagy ti is úgy látjátok, ahogy én,
“
Ő Freud.
Irány az ágyikó, reggel óvoda!!!”
Még van kb 5-10 percem. 😄
Együttműködés: "Az együttműködés olyan folyamat, amelyben két vagy több személy vagy szervezet dolgozik együtt a közös célok elérésének érdekében"
Tudom, ismeretlen fogalom ez a fideszesek számára.
Ne magyarázkodj! Arról volt szó, hogy Feri nem indul, ehelyett ő is meg van említve, és részt vesz az összefogásban? Netán ha valamilyen államtitkár/miniszter lesz, te akkor is örülnél
Na mennem kell írjatok nyugodtan, mindenki aki szeretné mondja el, hogyan látja, holnap majd visszatérek.
Jó éjt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!