Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy néz ki Márki-Zay megnyeri...

Úgy néz ki Márki-Zay megnyeri az előválasztás első fordulóját. Miért szavaztatok rá, mivel jobb mint a többi jelölt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 21. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

#6!

reprezentatív! 33 szavazó. :D

2021. szept. 21. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Karizmatikus. Nem csak a levegőbe beszél, realis elképzelései, és tettei is vannak.

MZPnek egy nagy problémája van, nem alapított pártot, így sztem miniszterelnök sem biztos h lesz, hiszen senki sem akarja a politikusok közül. MZP túl becsületes, politikus szakma nem erről szól.

2021. szept. 23. 08:40
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Ez egy butaság.

Gyk-szavazásokból következtetsz?

Nem számolsz a szavazók 90 95 %ával akiket nem érdekel a gyk

2021. szept. 23. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos.
2021. szept. 23. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Számomra úgy tűnik, hogy az egyetlen őszinte, egyenes ember a jelöltek közül, aki alkalmas is a feladatra.

Dobrev valószínűleg tényleg 99% Gyurcsány. :)

Jakab sajnos szerintem is bohóc, és nekem nem tűnik őszintének, csak a szája jár. Számomra ez a viselkedés, mentalitás vállalhatatlan egy miniszterelnök esetén.

Karácsonyban nem bízok, szeritem ő bele fog simulni a jelenlegi rendszerbe. Nem véletlenül az ő neve folyik a csapból is, és a Fidesz is őt igyekszik beültetni a köztudatba, mint az ellenzéki jelöltet, ezzel felé terelve az ellenzéki szavazókat.

Fekete-Győr a másik, számomra szimpatikus jelölt, de szerintem ő még fiatal és tapasztalatlan erre a pozícióra.

2021. szept. 23. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

Nalam a sorrend:

1. MZP

2. MZP

3. MZP

Ha nem MZP akkor talán Fekete-Győr András vagy Karácsony Gergely.

Számomra Jakab Péter túl kétszínű, Dobrev... Dobrev nekem szimpatikus lenne, de van egy olyan kisúgárzása ami nekem ilyen gonoszságra utal.

2021. szept. 24. 08:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Dobrev vezet elvileg.
2021. szept. 24. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!