Úgy néz ki Márki-Zay megnyeri az előválasztás első fordulóját. Miért szavaztatok rá, mivel jobb mint a többi jelölt?
#6!
reprezentatív! 33 szavazó. :D
Karizmatikus. Nem csak a levegőbe beszél, realis elképzelései, és tettei is vannak.
MZPnek egy nagy problémája van, nem alapított pártot, így sztem miniszterelnök sem biztos h lesz, hiszen senki sem akarja a politikusok közül. MZP túl becsületes, politikus szakma nem erről szól.
Ez egy butaság.
Gyk-szavazásokból következtetsz?
Nem számolsz a szavazók 90 95 %ával akiket nem érdekel a gyk
Számomra úgy tűnik, hogy az egyetlen őszinte, egyenes ember a jelöltek közül, aki alkalmas is a feladatra.
Dobrev valószínűleg tényleg 99% Gyurcsány. :)
Jakab sajnos szerintem is bohóc, és nekem nem tűnik őszintének, csak a szája jár. Számomra ez a viselkedés, mentalitás vállalhatatlan egy miniszterelnök esetén.
Karácsonyban nem bízok, szeritem ő bele fog simulni a jelenlegi rendszerbe. Nem véletlenül az ő neve folyik a csapból is, és a Fidesz is őt igyekszik beültetni a köztudatba, mint az ellenzéki jelöltet, ezzel felé terelve az ellenzéki szavazókat.
Fekete-Győr a másik, számomra szimpatikus jelölt, de szerintem ő még fiatal és tapasztalatlan erre a pozícióra.
Nalam a sorrend:
1. MZP
2. MZP
3. MZP
Ha nem MZP akkor talán Fekete-Győr András vagy Karácsony Gergely.
Számomra Jakab Péter túl kétszínű, Dobrev... Dobrev nekem szimpatikus lenne, de van egy olyan kisúgárzása ami nekem ilyen gonoszságra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!