Fideszesek akik tudják (magyarán nem elvakult szavazók, hanem normális emberek), hogy a közmédia (és egyéb médiumok) propagandát tolnak elég durva módon, nektek mi a véleményetek erről? (Többi lent)
Egy fideszest ismerek csak, ő töri tanár és szerinte valóban nem megnyerő, hogy ennyire elfogultak, viszont szerinte akkor is jó, mert így az embereket ha erőltetve is, de sikerül a normális nézetekre bírni és választásoknál is jól jön. Viszont azt nem kérdeztem tőle, hogy szerinte nem felháborító, hogy a közmédiát mindenki fizeti, nem csak fideszesek, így illene legalább nekik függetlennek lenni.
Nektek erről mi a véleményetek?
Ui:
-Nem járok fel a politikás részre gyakorin, mert eltudom képzelni, hogy milyen lehet a színvonal... Viszont ez a kérdés annyira érdekelne és abban is biztos vagyok, hogy vannak itt azért értelmes fideszesek is.
Mindenkinek ment a zöld!
#6, ezzel egyetértek, de azt is vegyük számításba, hogy az öszödi beszéd (ha jól emlékszem) a kossuth rádión jelent meg elsőnek, de ami ennél is fontosabb, hogy a közmédia akkor elég kellemetlen kérdésekkel bombázta a kormányt érte és napi szinten többször is volt szó erről. Meg ezen kívül ellenzéki politikusokat is rendszeresen megszólaltattak a hírekben és határozottan nem voltak ennyire durva hangvételű műsoraik, mint most, de a hírek se voltak ennyire egyoldalúak.
De ne értsetek félre, független szeretnék maradni, csak már 30+ vagyok és emlékszem az akkori időkből is dolgokra, a tapasztalataim írtam le pusztán és amúgy is nézőpont kérdése, hogy jó-e ez így vagy sem. Természetesen az ellenzék se szent és náluk is vannak elfogult médiumok, ezért nem is olvasom egyik oldalt se amúgy.
#10!
Hallgattál te valaha Klub radiot?
Ők mindig csak úgy hivatkoztak a jobboldaliakra, hogy "ezek".
Magukat függetlennek hazudták, de csak a saját propagandájukat tolták, soha nem szólalt meg benne jobboldali politikus.
Tegnap néztem a HírTV a zuglói ballib jelöltek vitáját...
"Hallgattál te valaha Klub radiot?"
Hallgattam néha, igen. Volt hétvégente reggel egy tök színvonalas építészeti műsor. Na, olyanból több lehetett volna.
De persze, sok politikai uszító műsor volt ott is. Én nem akarom védeni egyik oldalt sem. Mindkettő lakájmédiája proli-szint. A fidesz bebizonyíthatta volna, hogy magát konzervatív és keresztény pártnak definiálva ő nem süllyed le a proli-szintre az általa fenntartott médiákban, de nem ez történt. Sőt...
#17.
Igen az Antall kormány idején volt is balhé, mert bizonyos Hankiss Elemér nem engedett leadni egy Antall József nyilatkozatot "köztévében"! A lényeg a köztévé az aktuális kormányok irányítása alatt volt, van! Ne legyenek illúzióink! Egy esetleges kormányváltás után az új kormány olyan vezetőt nevezne ki, aki az új kormányt népszerűsitené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!