Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tényleg a vírus megfékezésé...

Ha tényleg a vírus megfékezésére a cél, akkor miért nem kérnek a beoltottaktól tesztet?

Figyelt kérdés
Most félretéve az oltás/oltatlan pártiságot, ha az oltottak is ugyanúgy fertőzhetnek, akkor tőlük miért nem kérnek tesztet ott ahol az oltatlanoktól kérnék? Pl. most Németórszágban is behozták az úgynevezett 3g szabályt,)(oltott, gyógyult vagy tesztelt) mehet be egyes helyekre, ezzel kissé elárulják magukat a kormányok, hogy nem is a vírus megelőzése a cél, hanem inkább az oltás ráerőltetése az emberekre.
2021. szept. 20. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fertőznek kevésbé. Arról meg nem is beszélve hogy a veszélyeztetett korosztály 90%a már be van oltva, tehát elvileg semmi gond nincs. Ehhez képest Izrael már a 4. oltásnál tart...
2021. szept. 20. 16:52
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Ezt honnan szedted, hogy nem fertőznek kevésbé az oltottak?
2021. szept. 20. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert te honnan szeded hogy kevésbé? Szerinted a WHO meg a CDC miért javasol még mindig maszkot az oltottaknak? Miért kell végtelen számú oltás ha annyira védettek az oltottak?
2021. szept. 21. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

A kevésbé fertőződnek és az egyáltalán nem két nagyon különböző állítás. Ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, hogy az ember rájöjjön, akkor is kellhet maszk, ha kevésbé fertőződnek az oltottak. Továbbá egyetlen oltás sem véd 100%-osan, vannak emberek akiknél nincs hatása. Egyúttal a különböző variánsok ellen is különböző módon véd.

Na meg jelenleg a kétkomponensű oltásokból kell kettő, és az időseknek javasolnak akár egy harmadikat is indokolt esetben, itthon meg az eu oltási igazolvány miatt. Azért a lehet, hogy plusz egy oltás az eredetihez képest erősíti a védettséget még messze van a végtelen számú oltástól, de tudom a jósgömböd megmondta, hogy ennél több lesz, lassan minden héten lesz egy újabb oltás.

2021. szept. 21. 15:48
 15/20 anonim ***** válasza:
47%

Ezek tények barátocskám. Nem csökkenti az átadást és egyre csak több és több kell belőle. Persze szerintem te a 46. oltásnál is ugyanezt az agymosott baromságot fogod visszaböfögni😆

Akinek van minimális biológiai tudása az pontosan tisztában volt már az elején hogy ezek a csoda vakcinák csak ideig óráig védhetnek tekintve hogy a vírus szaporodását nem akadályozzák a mutánsok meg szépen kikerülik az oltást mint az influenza esetén. Én már akkor ezt mondtam amikor az általatok imádott Merkely még arról hablatyolt hogy elég 2 oltás mert nem mutálódik a corona😂😂😂😂😂

Izraelben kb egy hete határozták arról hogy a green pass érvényessége csak 6 hónap. Magyarán ha nem is hetente de minimum félévente újra kell oltani...

2021. szept. 23. 09:50
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

Ha ezek olyan nagy tények akkor gondolom gond nélkül tudod igazolni is őket tudományos publikációval.

A minimális biológia tudásoddal pedig kérlek fejtsd ki, hogy az oltások milyen oltásmechanizmussal működnek, hogy kikerülik a vírus szaporodásának megakadályozását.

2021. szept. 23. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:

,,Ha ezek olyan nagy tények akkor gondolom gond nélkül tudod igazolni is őket tudományos publikációval."

Nem én állítottam hogy megakadályozza az átadást ez a te fejedből pattant ki szóval nyugodtan linkelhetsz te is:)

Tudod általában ha van egy pozitív tartalmú állításunk azt kell bizonyítani nem pedig az állítás cáfolatát, de gyanítom csak levegőbe beszélsz.

,,A minimális biológia tudásoddal pedig kérlek fejtsd ki, hogy az oltások milyen oltásmechanizmussal működnek, hogy kikerülik a vírus szaporodásának megakadályozását."

Fingod nincs hogy működik az immunrendszer eltaláltam?

2021. szept. 23. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Én semmit nem állítottam, pont azt kérdezem, te honnan veszed a tenyeidet, ugyanis a tényeket nem a fejéből húzza ki az ember.

Azt meg kezdd el inkább leirni, hogyan nem befolyásolja a vírus szaporodasat a vakcina terelés helyett.

2021. szept. 23. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:

,,Azt meg kezdd el inkább leirni, hogyan nem befolyásolja a vírus szaporodasat a vakcina terelés helyett."

Azt mondtam fertőzhetsz oltottan is, ez meg tény. Ezt minden gyártó meg kormány elismeri.

[link]

[link]

2021. szept. 24. 11:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt írtad nem csökkenti az átadást, ami nagyon nem azt jelenti, hogy fertőzhetsz oltottan is, hanem hogy ugyanolyan mértékben fertőzöl oltottan is. Márpedig az általad linkelt cikkek is leírják, hogy kevesebb vírust juttatsz ki a szervezetedből, tehát kisebb eséllyel fertőzöl. Te nagyon nem ezt állítottad, és ezt nem is cáfoltam sehol, hogy fertőzött is fertőzhet, csak azt, hogy ugyanolyan arányban fertőzne.
2021. szept. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!