Ha Dobrev Klára nyeri az ellenzéki előválasztást, és jövőre a normál választást is, akkor lesz nagy gáz és villanyár emelés? Lesz adóemelés? Be fogják engedni a dokumentumok, engedély nélkül érkező illegális migránsokat is?
Egyik alaptörvény sem betonozta be a Fidesz hatalmát.Mivel 2/3-os többsége bármelyik pártnak lehet Jogot tanultam..Egyik kormány sem szarhatja telibe az alaptörvényt..Mert akkor nem fognak neki az alkalmazottak engedelmeskedni..Ha nem esküdött fel a kormány akkor jogilag nem létezik..Jogilag nem nyert választast..Te valami buta megvezetett melós vagy aki ezt elhitte..En baloldali..S ezekre nem fogok szavazni akik egy zsidólistázó pártra esküsznek..Karácsony 2019-ben is mondta nem fogadja el az alaptörvényt..Amint nyert letette az esküt..Mert tudta különben jogilag semmi hatalma sincs..Mindegy mit ír alá nem fogják végrehajtani .Jogilag semmis..A Jobbik elnőke zsidókat listázott volna..Szerinted ez demokratikus s nem náci?
Mi akadalyozza meg az ellenzéket hogy 2/3-ot szerezzen?Semmi..A Fideszt 2/3-al legálisan felhatalmazták a szavazók.Ez tény.De en nem fogok vitatkozni egy ilyen buta emberrel akinek alapvető dolgokról nincs tudomása s kőkememy diktatúra párti..Én demokrata vagyok..
"Jogot tanultam"
Előbb még két mérnök diplomád volt :D :D Most akkor mi van pubu? Döntsd már el, hogy mit hazudsz :D
"Ha nem esküdött fel a kormány akkor jogilag nem létezik"
Dehogynem.
"Jogilag nem nyert választast"
Jogilag az nyer választást aki a legtöbb szavazatot kapja. Legalábbis demokráciákban. Tudom, hogy Magyarország jelenleg nem demokrácia, de pont azt szeretnénk visszaállítani.
"Te valami buta megvezetett melós vagy aki ezt elhitte"
Te dolgozol gyárban, nem én.
"En baloldali"
Te baloldali? :D :D Úgy ahogy én jobboldali :D
"A Jobbik elnőke zsidókat listázott volna"
Ez nettó hazugság. Nem történt ilyen.
"A Fideszt 2/3-al legálisan felhatalmazták a szavazók"
Igen. 2010-ben. 2014-ben és 2018-ban NEM.
Te vagy diktatúra párti, de amúgy is, tényleg ne szólj már bele Kassáról a gyárból. Írni nem tudsz helyesen. ember... Szlovákul biztos jobban megy.
Mindenki nyugodjon le a p*csába, ha a kockafej nyeri az előválasztást, a Fidesz csak egy kávét kér, mert küzdelem nélkül övék lesz megint a 2/3-ad. :)
A DK-s szavazók sírását őröm lesz nézni. :)
Te jobboldali vagy, ezt már megbeszéltük. Ahogy azt is, hogy Kassán élsz és dolgozol, nem Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!