Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Dobrev Klára nyeri az...

Spiderfan34 kérdése:

Ha Dobrev Klára nyeri az ellenzéki előválasztást, és jövőre a normál választást is, akkor lesz nagy gáz és villanyár emelés? Lesz adóemelés? Be fogják engedni a dokumentumok, engedély nélkül érkező illegális migránsokat is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 19. 21:58
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, az összes migránsot a te házadba fogják szállítani!
2021. szept. 19. 23:36
 12/47 anonim ***** válasza:
36%
Sajtos rolót húzhatunk az országra
2021. szept. 20. 00:31
 13/47 anonim ***** válasza:
51%
Újra államcsőd közelébe sodródunk akkor.
2021. szept. 20. 07:25
 14/47 anonim ***** válasza:
2021. szept. 21. 07:12
 15/47 anonim ***** válasza:
68%

Nem lesz egyik sem ezek közül.

A menekülteket továbbra is a genfi egyezmény alapján fogják beengedni pont úgy mint eddig.

Dokumentumok, engedély nélkül érkező illegális migránsokat nem fognak beengedni pont úgy mint eddig sem.

Ja és az ukrán meg román vendégmunkásoknak is takarodó lesz, akiket bolseviktor azért importált, hogy jó alacsonyan tudja tartani a béreket.

2021. szept. 23. 09:16
 16/47 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó,remélem az angliai mosogató magyar emigránsnak is megtiltják a szavazást..Nem itt lakik a söpredéke..Ne ugasson bele..
2021. szept. 23. 09:17
 17/47 anonim ***** válasza:
68%

15-ös vagyok. Én is remélem.

Meg azt is, hogy az új kormány a határon túli magyarokat megfosztja minimum a szavazati joguktól.

Nem itt lakik a söpredéke..Ne ugasson bele..

2021. szept. 23. 09:25
 18/47 anonim ***** válasza:
7%
Kedves 17!Kassan születtem..A mai napig hazajárok..Ott laknak a szüleim..Itthon és Kassan dolgozom..2 mérnöki diplomám van 2 felsőfokú nyelvvizsgával..Szerintem a havi keresegem több mint neked az éves..Szóval ha lehet válogasd meg a szavaid..
2021. szept. 23. 09:28
 19/47 anonim ***** válasza:
7%
Na a 17-essel megjöttek az irigy iskolázatlan panellakók..Szünet van a gyártósoron proli?:-)
2021. szept. 23. 09:29
 20/47 anonim ***** válasza:
52%

Kedves 18-as.

Nagy ívben teszek rá, hogy hova jársz a mai napig. Beletrafáltál mert én történetesen valóban mérnök vagyok, méghozzá gépészmérnök, igaz "csak" egy diplomával. Hogy te a kassai gyárban mennyit keresel a 8 általánosoddal az tök irreleváns, de ugye mikor elfogynak az érvek, sőt a saját érvelésedbe buksz bele az tudom nagyon kellemetlen tud ám lenni :D Ilyenkor jön a személyeskedés ami szintén pont nem jött be...

2021. szept. 23. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!