Tényleg mi vagyunk európa szégyene?
nem, azok a németek
mi európa seggjuka vagyunk
Egyes politikusok szeretnek velünk példálózni, mint mumust használják a Fideszt/Orbánt de nem vagyunk mi olyan fontosak, hogy komolyan utáljanak vagy épp az átlag prolinak bármi fogalma legyen rólunk.
A hazai sajtónak meg érdeke hogy minden ilyen velünk kapcsolatos félmondatot lehozzanak, mert a kormánypártiaknak ez jó indok arra, hogy megvédhessék az országot, az ellenzéknek meg arra, hogy alátámasszák, hogy mekkora putrit csinált az országból a Fidesz, mert nyilván egy másik ország politikusa/újságírója aki politikailag elfogult jobban látja a hazai helyzetet mint az itteni választópolgárok.
2015ben is mi voltunk a világ szégyene amikor kerítést építettünk és megvédtük a migránsok ellen a határt.
Azóta minden európai érintett kerítést épített és védi a határait a migránsoktól.
A főkotrású média szerint persze hogyne!
én nem hiszem.
a fideszről és orbánról van meg a véleményük.
egy kicsit is tájékozott európai ember meg tudja, hogy mo lakossága 10 milla.
és ebből szavazott a hazaárulókra 1.2 milla magyar, 800ezer szerencsétlen megvett cigó meg kb 8ezer határon túli.
tehát a fidesz a szégyen és a rájuk szavazók.
Magyarország nagy része pedig nem az, mert nem erre szavazott!
Én egyre többször tapasztalom, hogy lesajnálnak online azért mert magyar vagyok. Amikor meg mondom nekik, hogy de el fogok költözni innen Nyugatra, akkor meg mondják hogy helyes, nem is szabad olyan országban élni mint az.
Szóval valszeg van benne valami, hogy mi vagyunk Európa szégyene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!