Elindult a belháború az ellenzéknél, sorra záratják ki egymást?
Figyelt kérdés
Jobbikosokat támadja az MSZP.2021. szept. 19. 12:53
1/10 anonim válasza:
Én ezt a fázist későbbre vártam, de úgy látszik, a tákolmányuk (= előválasztási rendszer) összeomlása hamarabb felszínre hozta a valódi énjüket...
2/10 anonim válasza:
Az ellenzéki összefogás megbukott.
3/10 anonim válasza:
Vannak téglák akiket a fidesz megvett (no nem krumpliért mint titeket) azoktól kell megszabadulni
4/10 anonim válasza:
Az MSZP már csak árnyéka önmagának móta a nagy öregek hátraléptek.
akik most vannak azokat meg gyakran illetik azokkal a vádakkal hogy lepaktáltak a fidesszel. Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja. Nagyon gyanús már ez az MSZP nekem.
5/10 anonim válasza:
Egyébként meg ez az öntisztulási fojamat jobb hogy most zajlik le mintha a kormányzás közben törne ki.
6/10 molnarmarcell21 válasza:
Szórakoztató és szomorú látni, hogy sokan itt képtelenek kezelni a konfliktusokat. Ilyen egy normális kormányzás, viták vannak, politikai harcok, végül kompromisszumok születnek. Ez a demokrácia.
7/10 anonim válasza:
Persze marcika,csak barátkoznak.
8/10 anonim válasza:
Ujje ... a Ligetben nagyszeru ... ujje ... a Ligetben jooo ...
9/10 anonim válasza:
Nem indult el, - folyamatos! Csak és kizárólag a hatalom kell mindegyiknek, - szövetségesek nélkül!
10/10 anonim válasza:
Tök egyszerű a matek: alapból egymást fogják leszalámizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!