Gyurcsány és Fekete-Győr a Balatonon együtt bratyiztak, hogy megoldják a gödi Momentumos-DK s belháborút, erre három meghatározó DK s politikus kilépett a pártból... akkor most mi van?
/4
De én értem, csak ti nem veszitek eszre, hogy a kerdezo ravilagit a tenyre, tudom kenyes tema.
6 párti összefogást akarnak, mikor ketto is alig megy, Ronaiéknak Brusselböl is koszonjuk hogy ennyire aktivak,
5:
A tényre amiről évek óta beszélünk, hogy az "ellenzék" tele van olyanokkal, akik az első aprópénzre ugranak a Fidesznek segíteni? Mondj valami újat.
MINDEN politikai összefogás kompromisszumos. Jó reggelt kívánok, ez nem a magyar ellenzék egyedi balfaxsága.
De megsúgok egy hatalmas titkot, csak ne mondd el senkinek: Még a FIDESZen belül is ez van, ott sincs egyetértés. Csak két lényegi különbségvan:
- Orbán vasmarokkal irányít és nem tűr meg semmiféle ellenállást senkitől, aki ennek a leghalványabb jelét adja azt azonnal elkaszálja
- A FIDESZ hatalmon van és van pénz. Ezek meg az anyjukat eladnák 2 fillérért, nemhogy a lopott EUs milliárdokért
Figyeld majd meg, ha Orbán kiesik a pártvezetésből a fidesz még jobban szét fog hullani, mint a mostani semmire sem jó ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!