Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-nek miért állna...

A Fidesz-nek miért állna érdekében leállítani az ellenzéki selejtezőt egy hackertámadással?

Figyelt kérdés

Zavaros közleményt adtak ki, hogy a karmelita urai a felelősek, csakhogy saját alkalmatlanságukat leplezték, azért mert már az első órákban összeomlott az ellenzék informatikai rendszere.

Egy előválasztást sem tudnak megszervezni, itt a bizonyíték! Mit csinálnának akkor az országgal?!

Gusztustalan, hogy ezt is a törvényesen megválasztott magyar kormányra és annak miniszterelnökére fogják, rajta kérik számon?! Alighanem direkt rendezték így, ez is a Gyurcsány-show része..

Miért állna a Fidesz érdekében, hogy áldozati szerepben tetszeleghessen az ellenzék, megmondaná valaki? Ebben semmi logika nincs!

2021. szept. 19. 05:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Nem a választási rendszer állt le, csak az a webes felület, ahol meg lehetett nézni a választás állását. Ez két különböző dolog."

Sehol egy szóval nem írtam, hogy a választási rendszer állt le. Ezt csak ti láttátok bele, mert megint az van, hogy ti beleláttok valamit, én meg magyarázom a nyilvánvaló tényeket.

"A Krétát a tanárok szidták, mert meg kellett tanulniuk. Meg azok a szülők, akik csak annyira értenek a géphez, hogy a FB-ot használják. Persze nem tökéletes, de a célnak legalább annyira megfelel, mint a Neptun."

Erre csak azt tudom mondani, hogy ROTFL! A Kréta folyamatosan dobálja a hibaüzeneteket, nem tölti be a jegyeket, kiléptet, ... pedig a legtöbb tanár nem is használta, szinte mindegyik Classroomra Moodle-re, Discordra, Messengerre töltötte fel az anyagokat. Pont azért, mert a Kréta órák alatt összefosta magát.

A Neptun pedig folyamatosan konstans permanens egy halom szar. Az egy dolog, hogy a felülete a legunintitívabb, legkörülményesebb GUI amit valaha láttam. De emellett folyamatosan eldobja a kapcsolatot a szerverrel, teljesen random időközönként "socket stream read error" hibát dob, sok módosítást csak másfél-két óra késéssel frissít, van, amit meg egyszerűen le sem frissít. Ezerszer volt olyan, hogy megcsináltam az órarendet, módosítottam benne valamit, az oktató órarendjében lefrissült, a hallgatókéban nem, és ott toporogtak a hallgatók a bezárt terem előtt, mert az ő órarendjükben még a módosítás előtti terem volt, az oktatónál pedig már más... a Neptun egy nagy tervezési hiba, semmi más.

2021. szept. 19. 19:33
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket.

A kérdésedben megtalálod a választ is. De azért segítek kicsit. A fidesz szavazóbázisának elég nagy hányada idős, nyugdíjas, vagy alulképzetlen, akik nem ismerik az informatikai rendszerek alapját. Azzal, hogy már az első pár óra után lehalt a rendszer egy DDOS támadás miatt, lehet vagdalkozni, hogy "Ha erre sem képesek, hogyan vezetnék az országot".

Láthatóan bejött, a te kérdésed is megszületett.

Számomra kicsit vicces, hogy minden ország igyekszik fejleszteni a kibervédelmét, de sok magyar ember el sem tudja képzelni, miért éri meg valakinek beavatkoznia egy politikai eseménybe az informatikai rendszer ellehetetlenítésével.

2021. szept. 20. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!