Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen volt Bajnai Gordon...

Milyen volt Bajnai Gordon alatt az élet?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat dicsérik itt meg Facebookon. Én nem sokra emlékszek, mert még fiatal vagyok. Arra emlékszek, hogy a pénzzel nem volt gondunk.

2021. szept. 17. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Libajnai.
2021. szept. 17. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Jó volt. Tele volt a TESCO mindenféle áruval, többel, mint manapság, jók voltak a disco-k, mindenhonnan Lady Gaga és Rihanna szólt, akkor lettem 18 éves, úgyhogy kihasználtam, hogy hirtelen bármilyen alkoholt megvehetek.
2021. szept. 17. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
A válságból kvázi semmit nem vettünk észre. Nagyon jó szakember csak a magyar politikai élethez nem volt eléggé tróger tanulatlan paraszt. Itthon csak azzal lehet érvényesülni. De tudta is ezt ezért nem is indult a választáson. Ha indult volna nyertek volna valószínűleg.
2021. szept. 17. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Szar volt, szarabb mint mondjuk 2006-ban de ez nem az ő hibája volt.

Aztán pont emiatt, mert mindenki látta hogy előtte kúrták el így felé se volt nagy elvárás és ezért maradhatott meg úgy, hogy micsoda csodás szakember de közben meg azért inkább csak tűzoltást végzett.

2021. szept. 17. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
szarabb mint most
2021. szept. 17. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Csövesbánat
2021. szept. 17. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Trágya, pláne amit a böszme hagyott annak kellett csinálni valamit....
2021. szept. 17. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

“ Jó volt. Tele volt a TESCO mindenféle áruval, többel, mint manapság, jók voltak a disco-k, mindenhonnan Lady Gaga és Rihanna szólt, akkor lettem 18 éves, úgyhogy kihasználtam, hogy hirtelen bármilyen alkoholt megvehetek.”

És ennek mi köze a Gordonnak? Megsúgom neked, se nem a Gordon se nem az állam a Tesco tulajdonosa. Jó reggelt.

2021. szept. 17. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

ma 20:29

Nem csak neked hiányzik Rihanna és az az életérzés :D

https://www.youtube.com/watch?v=9tqV6g6vDoM

2021. szept. 17. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Rövid ideig volt miniszterelnök, de arra a kijelentésére tisztán emlékszem, amikor azt mondta, hogy az életmentő műtétek után az ország gazdasága életben maradt. Valóban tűzoltást, válságmenedzselést végzett, mert Gyurcsány 2009-re a csőd szélére sodorta az országot. Viszont a Gyurcsány-féle ámokfutásban ő is benne volt, mivel korábban 1 évig gazdasági miniszter volt a Gyurcsány-kormányban.
2021. szept. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!