Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon után Gyurcsány...

Bajnai Gordon után Gyurcsány Ferenc volt a legjobb miniszterelnök a rendszerváltás óta?

Figyelt kérdés

Most már bebizonyosodott, hogy Orbán sokkal szarabb. Aki eddig kételkedett volna, most megbizonyosodhatott arról, hogy válságban szart sem ér Orbán, eladósította az országot és ráadásul nem is segít az embereken csak a saját oligarcháin. A válságot egyáltalán nem kezeli, nem is akarja. Gyurcsány legalább megpróbálta. Bajnainak sikerült is.

Ezek szerint mégiscsak nagy valaki Gyurcsány, Orbánhoz képest mint politikai tehetség?

2021. febr. 19. 03:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
Neked nem szolt senki, hogy vigyazz a kora tavaszi napsutessel? Hamar megsuti az ember fejet es mint lathato, akkor ott a baj :)
2021. febr. 19. 05:53
 2/23 anonim ***** válasza:
55%
Az első habzószájú birka után, aki csak kérődzni jött ide, de nem a kérdésre válaszolt, válaszolok én: Bajnai jó miniszterelnök volt. Szűk egy éve volt ugyan csak, de ez alatt sikerült elindítani a kilábalást a válságból. Jöhettek itt ezzel a baromsággal, hogy elvett mindent bla bla bla. Válságot csak megszorításokkal lehet kezelni, hiába h.lyít a fidesz azzal, hogy ők nem elvesznek hanem adnak. Ez egy baromság, éy majd nehogy összeomoljon az egész rendszer, bár akkor legalább eltakarodnak. Nem kell ahhoz még 8 osztály sem, hogy belásd, ha van egy válság, akkor arra nem az a megoldás, hogy elkezded szórni hirtelen a pénzt, SZJA mentesség, visszavezeted a 13. havi nyugdíjat stb. Ezzel csak még nagyobb adósságot csinálsz. Sajna igen is akkor kellettek a megszorítások. Bajnai nagyon jó közgazdász szakember.
2021. febr. 19. 06:30
 3/23 anonim ***** válasza:
49%
Ha a Bajnai olyan nagy szam lett volna, akkor nem csak 1 evig lett volna miniszterelnok, hanem a 10.evet huzna le zsinorban, mint most Orban!
2021. febr. 19. 06:48
 4/23 mindentudó99 ***** válasza:
70%
Még nincs április elseje.
2021. febr. 19. 06:53
 5/23 anonim ***** válasza:
40%

A #3 továbbra is csak a baromságokat okádja magából, de érvelni nem tud az álláspontja ellen, mert csak egy idétlenkedő birka, de jelentettem az összes válaszát, mert NEM a kérdésre válaszol, csak veszekedni akar. Remélem az adminok végre teszik a dolgukat normálisan.

"Ha a Bajnai olyan nagy szam lett volna, akkor nem csak 1 evig lett volna miniszterelnok, hanem a 10.evet huzna le zsinorban, mint most Orban!"

Te is tudod, hogy ez összetettebb, vagy lehet nem tudod, de akkor elmagyarázom. Nem egy miniszterelnök 1 éves kormányzásából derül ki a nép számára, mennyire jó. Az emberek akkor csak az MSZP logót látták mögötte, amiben az előző évek miatt megrendült a bizalom, és akkor sajnos csak a Fidesz volt a másik opció, így arra szavaztak. Ez nem Bajnai miatt volt. Ő tette, amit abban a helyzetben tudott. Hiába veritek magatokat érvek nélkül habzó szájjal. Ha képesek vagytok gondolkodni, akkor azt próbáljátok már meg elgondolni, hogy szerintetek mi a bánatból tud hirtelen egy válság kellős közepén SZJA mentességet, 13. havi nyugdíjat, milliós prémiumokat osztogatni és tömni tovább Mészárost? Gondolkozzatok már! Vagy ha nekik ilyen jó a válságkezelésük, akkor ezeket az intézkedéseket miért nem vezettek már be évekkel ezelőtt, amikor dübörgött a gazdaság?

Nem fura kicsit? Szerintem egy amalfabéta is megértené (ezek szerint ti nem), hogyha válság van, akkor az azt jelenti, hogy az ország bevételei is jelentősen csökkentek. Ergo, nem tudsz pénzt szórni mindenkinek, muszáj vagy kicsit visszább szorítani a költekezést, sőt a kilábalásig kénytelen vagy megszorító intézkedéseket hozni. Könnyen dumálnak milyen jól kezelték 2010-ben a válságot, amikor átvették a kormányzást. Azt már elfelejtik hozzátenni, hogy Bajnai a piszkos munkát már elvégezte előttük, de ők ebből csak annyit reklámoznak, hogy elvette a 13. havi nyugdíjat, ami teljesen jogos volt egyébként mert hogy is hívják a 13. hónapot? Na ugye.

2021. febr. 19. 07:11
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Bajnai szerintem is jó volt, de gyurcsány viszont az egyik legrosszabb...
2021. febr. 19. 07:16
 7/23 anonim ***** válasza:
26%
Na de én ismerve a gyk-s fotelszakértő zombik színvonalát szerintem törlöm is a kérdést, mert sokakkal ellentétben én leírtam egy álláspontot, nektek nem sikerült, lárom előre hogy a sok iskolázatlan itt keménykedő bohóc úgyis csak okádni fogja magából a moslékot, arra meg nem vahyok kíváncsi még véletlenül sem. Majd jön néhány lepontozás, érvek hiányában ez az egyetlen fegyveretek, szóval jó idétlenkedést nektek.
2021. febr. 19. 07:16
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
A felmérések szerint, a legrosszabb.
2021. febr. 19. 07:30
 9/23 anonim ***** válasza:
30%

Gyurcsány teljesen tönkretette az országot. Bajnai csak egy bábja volt. Hiteleket vett fel és adókat, megszorításokat talált ki. Egyik kutya másik eb

Most van egy jó kormánya az országnak végre. Nem hiába 2/3-al nyer zsinorban. Akárhogy is fáj Orbán tette rendbe az országot egyetlen megszorítás nélkül. Az MSZP-SZDSZ csak népnyúzó megszorításokat vezetett be semmi mást

2021. febr. 19. 07:57
 10/23 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy fociban szokásos mondani, te melyik meccset nézted, kedves kérdező??? Vagy csak viccnek szántad a kérdést....🤔
2021. febr. 19. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!