Ez most mi hogy az M1-en megállás nélkül az Öszödi beszédet adják?? 😂😂
És tényleg igazad van, 10 perce nyomtam be a tvt, erre a főcím: "öszödi hazugságbeszéd"
😂😂😂
"Ennyit tud felmutatni a Fidesz 11 év teljhatalom után:"
hát mivel a balosok olyan ostobák, hogyha kapnak a családok évi 1,2 millió adójóváírást, akkor a ostobaloldaliak az üvöltik : MIÉRT NEM 30 MILLLIÓÓT ÓRBÁÁN TALÁN SAJNÁLOD?!
egyszerűbb inkább rámutatni arra, hogy a balosok alatt nemhogy 30 milliót kaptak a családok és még a macska is eltartottnak számított, hanem bizony kőkeményen szétverték az első orbán kormány összes családtámogató intézkedését
ők csináltak a lakásmaffiának helyzetet, ők tették tönkre az avas lakótelepet miskolcon a "fészekrakókkal", elvették a nagycsaládosok adókedvezményét
ők nyomták tele a lakosságot devizahitellel, ő alattuk volt 10% a munkanélküliség
AGYÁÁL ÓRBÁÁÁN AGGYÁL
ezt nem lehet észérvekkel túlkiabálni
nincs ingyenebéd ballibtálibok! ezt mondta annak idején a vezéretek
nincs ingyenebéd
Én nagyon nem szeretem a baloldalt és nem is tudok velük azonosulni, de ez már nagyon durva amit művel a jobboldal.
Ez olyan mintha valakit felpofozol bosszúból, mert megbántott, majd miután kifeküdt még belerúgsz vagy 10szer hátha nem érezte meg elsőre.
orbán gyurcsány vita (hazugságbeszéd) : elnök úr ön kishitű, többet többet mégtöbbet! adócsökkentés gazdasági növekedés szociális biztonság
őszödi beszéd (igazságbeszéd) : böszmeség, csőd, k*vaország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!