Ez most mi hogy az M1-en megállás nélkül az Öszödi beszédet adják?? 😂😂
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 16:54
1/27 anonim válasza:
Szavazók kondicionálása; gyűlöletkeltés
2/27 A kérdező kommentje:
Akárhányszor átsétáltam a szobán azt látom hogy ez megy, de már délelőtt is..
Már azon gondolkodtam hogy behalt a mediabox, de megnéztem neten ott is ugyanez megy.. 😂
2021. szept. 17. 16:56
3/27 anonim válasza:
ha a gazdád 15 éve "igazságbeszédet" adott elő a zárt vezetői ülésen, akkor minden más megszólalása hazugságbeszéd volt?
4/27 A kérdező kommentje:
Nem tolják már kicsit túl ezt a lejárató kampányt?? :D
2021. szept. 17. 16:57
5/27 anonim válasza:
maximum önmagát járatja le, aki szerint védeni kell a rendszerváltás legnagyobb árulóit, akik pont 15 éve veszítették el a teljes közbizalmat az irányukba
6/27 anonim válasza:
Miért, az ellenzéki média mit csinál? ÓÓbááááánn-Mééészááárooossss-NEEER-ÓÓÓÓÓbááán-Mészááároossss-Diktááááátóóóóóóór-Nincsdemokráááciaaa-brhühöhühühü-ÓÓÓóbáááán-ÓÓóóbáááán-NEEEER-brühüühü
7/27 anonim válasza:
Én nem nézem az M1-et de hiszek neked.
Egyébként választások jönnek, teljesen természetes. Majd kapcsold be a tvt január-március környékén aztán akkor nézd meg mi lesz.
Még a filmeket is megszakítják majd, csakhogy bevágjanak valami ellenzék lejárató baromságot.
9/27 Molyember válasza:
Ennyit tud felmutatni a Fidesz 11 év teljhatalom után: "szavazz ránk, különben megesz a Gyurcsány." Szánalmas. De tőlem mutogathatják, én nem nézem a pártcsatornákat, aki meg igen, annak valószínűleg már mindegy, ha egy banánt mutatnának, akkor attól félne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!