BRÉKING! A Fidesz újabb intézkedésekkel segíti a fiatalokat és az otthonteremtőket. Mégis a Fidesz a valaha volt legjobb pártunk?
" hajlandó nekem HITELRE kölcsönadni valamennyit, természetesen feltételhez kötve, ami nem is kevesebb, mint 3 gyerek vállalása, ami alapesetben az ember szabad döntése kéne hogy legyen, és egy életre szóló munka és felelősség..."
Nem, a felelősséggel vállalt 3 gyerek életen keresztül felneveléséhez kapsz az államtól 10 millió forintot és 10 millió forint nagyon kedvezményes hitelt.
Értsd ezt úgy, hogy Donáth Anna aki 35 évesen is tini aktivista már rég elverte volna ezt a pénzt migránssimogatásra, és egyéb elvtársi libsi fröcsögdékre, te meg ugyanúgy ott lennél a 3 gyerekkel csak 10+10 millió nélül.
így van balosok, sírjatok üvöltsetek, mert ez lesz osztályrészetek még 4 évig
2009ben nem jutott ám a szocik eszébe a fiataloknak 0%os hitelt adni, de még a diákhitel is 10%-on pörgött
10%-on bizony!
most mennyi is elvtársak?! :)
na lehet visítva tombolva őrjöngve lepontozni :D
Ez tévedés, azért kapjon, hogy szüljön. Nevelni nem kell. A jelenlegi szabályok szerint akár a Dunába is dobhatja őket.
És pont ez a probléma.
Másrészt, olyan szempontból is zsarálos, hogy máshoyg nem tud az ember lakáshoz jutni.
Amelyik állam meg zsarolja a lakóit, az nem jó állam.
Mondjuk úgy elvtársazni, hogy a legtöbb ex-mszmp-s, ex-ksizes a fideszben van, elég vicces. :D
na ment is a lepontozás :DD
toporzékoljatok elvtársak! donáthék dobrevék apróék! mind vörös fejjel üvöltve sírjatok toporzékoljatok
a 10%os diákhiteleket meg dugájot fel :)
Btw, jobbak voltak a bérek, szóval kevesebb embernek kellett hitelt felvennie, szóval ezzel érvelni elég röhej.
#29 vagyok még annyit, hogy a gyereket egyedül azért akartuk, mert szerettünk volna, és így vagyunk boldogok.
Én nem is tudom milyen gyomor kell ahhoz, hogy valaki a milliós támogatásért szüljön gyereket. Belegondol abba, hogy fel is kell nevelni, legalább 18 évig nonstop költeni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!