BRÉKING! A Fidesz újabb intézkedésekkel segíti a fiatalokat és az otthonteremtőket. Mégis a Fidesz a valaha volt legjobb pártunk?
Akármennyire is hihetetlen nyugati bérek akkor lesznek ha azon a pályán haladunk amin most
Mivel ez elsősorban GDP függvénye!
Ha Gyurcsányék átadják a fennhatóságot a globalistáknak nekik egészen más érdekeik lesznek...
Akkor 2 év múlva azon fogsz visitozni hogy még sem ezt akartad
Amikor bevezették a csok-ot
Pont azért sírt az ellenzék hogy micsoda kirekesztés hogy puják után nem lehet fel venni
A GDP-nk önerőből csökkent a fidesz alatt. Azért tudott nőni, mert az EU telenyomott minket pénzzel.
De leegyszerűsítem neked egyszerű matekra. 2018-ra 20%-os növekedés lett, míg 40%-nyi EU-s pénz jött.
Számold ki, hogy EU nélkül hol tartani az ország.
Szóval, ha jól értem, azért kéne örömkönnyekben kitörnöm és hálával adóznom a kormánynak, mert az államkasszából, ami az én és sokmillió honfitársam adójával (plusz EU támogatásokkal) van kitömve, hajlandó nekem HITELRE kölcsönadni valamennyit, természetesen feltételhez kötve, ami nem is kevesebb, mint 3 gyerek vállalása, ami alapesetben az ember szabad döntése kéne hogy legyen, és egy életre szóló munka és felelősség... Tehát ha jól értem erre kaphatok hitelbe kölcsön pénzt az államtól (ami, mint említettem az adózás miatt kvázi a saját megkeresett pénzem amúgy), amit majd ugyanúgy vissza kell fizetni, de ha jól viselkedem és teljesítem a három gyerek legyártását, akkor még a kamatot is elengedik. Azt a k**** micsoda segítség meg micsoda kegy! Ettől aztán el is élvezek azonnal...
Tessék mondani, normális béreket, normális lakásárakat és normális adószínvonalat mikor akar a drágalátos kormány végre bevezetni? Vagy minden fiatalt teljesen hülyének néznek, és azt hiszik azzal hogy évtizedekre eladósítják őket úgy hogy mellé rájuk kényszerítenek 3 gyereket, azzal majd a mai fiatalok körében tarolni fognak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!