Miért van az hogy az M1 közszolgálati híradóban egy büdös szót nem mondtak arról hogy tegnap miniszterelnök jelölti vita volt?
Olyan szánalmas ez az egész baloldali erőlködés! Az előválasztás még szánalmasabbá teszi őket. Megint csak az ígérgetés megy forrás és időpont megjelölése nélkül. A színfalak mögött meg már megy a marakodás! Jönnek elő a már levitézlett egykori "politikusok".
Nagyon elkelne egy normális, korszakváltó ellenzék!
Azt kelett volna bemondani, hogy a köztisztviselői alapot Dobrev szerint 2007, vagy talán 2005 óta nem emelte a Fidesz kormány.... amikor a férje volt a miniszterelnök!!
Ez totálisan gáz!
Vagy bejátszani a plüsnyuszit, aki szerintem Chuck Norrissal is megküzdene, ha végre rendszert válthatna!!! Akkor kedves Jakab faparaszt Péter, kezdje az idióta Dobrev Klára drágalátós férjével.
Én végig szenvedtem, na itt aztán volt" jogállamiság", " demokrácia".... hülyegyerek gyülekezete.
Komolyan, ellenzéki szavazók, szerintetek ilyenek vezessék az országot????
Sajnálom, hogy nem mutattak belőle semmit, tökéletes elrettentő példa azoknak, akik pl bizonytalanok!!
Ilyen brancsra a kutyámat nem bíznám.
Sok érdekes programot hallottam; felemeljük, ja azt is, ja meg azt is, mennek a börtönbe, azonnal, lopnak, mindenki megy a börtönbe, ja, alkotmányozunk azonnal, de nem tudjuk hogy, majd a jogászok... pénzcsapok, pénzcsapok, lezárjuk, lopnak börtönbe megy, leváltjuk, lop, felemeljük persze azt is, Európa lesz itten azonnal, stb.
Borzalmas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!