Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha el lesz zavarva a Fidesz,...

Ha el lesz zavarva a Fidesz, viszont Márky-Zay lesz a miniszterelnök, akkor milyen kormányzásra lehet itt számítani?

Figyelt kérdés

Szerintem nem fog nyerni, mert Gyurcsány valahogyan megpuccsolja, de játsszunk el a gondolattal.

Szerintem a baloldali választók jelentős számban akarják őt, sőt, talán még jobboldaliakat is be tudna húzni szép számmal (pl. engem is). Jó esélyei vannak és szerintem hisz is abban, amit mond. De a politikai játszmában valahogy nem látom az ő helyét, szerintem túlságosan tisztességes mind a jobb mind a baloldal erkölcsi szintjéhez mérten. Ha sikerülne netán hatalomra kerülnie, abból nem kormányzás lenne, hanem őrült játék a hatalomért, az ő elmozdításáért. Politikusok közül szerintem senki nem akarja őt.

2021. szept. 13. 01:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is Ő az egyetlen igazi kihívója Viktornak.

S teljesen igazad van ebben, hogy egyik oldal sem szeretné hogy Ő kerüljön hatalomra.

Mert erősen kétlem, hogy csak Gyurcsány és Viktor szedte meg magát pénzügyileg.

2021. szept. 13. 05:41
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Orbán Vityárió kilopja a zsebedet is. Gyurcsány Fifike meg kilövti a szemed gumi lövedékkel. Ez kell nektek?
2021. szept. 13. 06:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi van?
2021. szept. 13. 06:57
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
"Szerintem nem fog nyerni, mert Gyurcsány valahogyan megpuccsolja, " Ennyi.
2021. szept. 13. 07:34
 5/12 anonim ***** válasza:
7%
Karácsony Gergely a balfék haveer kampányolni indul pedig nem is lehett volna tanársegéd nincsenek meg neki a papírjai.
2021. szept. 13. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

MZP vakok közt a félszemű. A többi ballib jelölthöz képest tényleg egy főnyereménynek tűnik, de más összevetésben már közel sem ennyire meggyőző. 95%-ban ugyanazt a demagóg szöveget mondja, mint a többi ballib jelölt.

A Hollik István vs. Márki-Zay Péter vitából nekem az jött le, hogy MZP-nek nincs konkrét terve. Mindenkit le akar váltani, mert szeritne mindenhová pártembereket nevezett ki a Fidesz, sehol sincsnek szakértők. Egyik állítás sem igaz. A kérdés az, hogy ő elhisze-e azt, amit mond. Ha elhiszi, akkor ez gond, mert nagyon messze van a valóságtól. Ha nem hiszi el, akkor viszont tudatosan hazudik. Mindössze annyit tudott mondani, hogy szakértői kormányt akar.

Valamit lehetett látni, hogy az idő előre haladtával folyamatosan szétesett. Az elején még próbált kulturált lenne, de a végén már folyamatosan megpróbálta a másikba folytani a szót. Nagyon látványosan nem bírja a stresszt.

De nem is számít, hogy nincs terve, mert ha meg is nyerné az előválasztást és a vele megnyerné a balolal a választást, támogatottság nélkül nem fog tudni kormányozni. Semmi értelme rá szavazni, mert a választáson pártokra szavazunk. Lehet, hogy a választások után eljátszanák, hogy őt jelölik miniszterelnöknek, de kizárt, hogy nem puccsolnák meg rövid időn belül.

2021. szept. 13. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Orbán egy mocskos tolvaj.
2021. szept. 13. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

A Fidesz már évek óta megállás nélkül lop, és ez nektek teljesen oké, ennek ellenére kiakadtok azon, hogy Karácsony TANÍTOTT???? Beszarás...

Szegény Karácsonynak konkrétan az a legnagyobb bűne, hogy tanított.

2021. szept. 13. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:
7%

#8!

Ha megállás a Fidesz évek óta megállás nélkül lopna, akkor nem épülne semmi és már elfogyott volna az ellopható pénz.

Ja, várj! Ez az MSZP-SZDSZ kormányzás volt. Fizették zsákszámra a szakértőket és semmi nem történt az országban. OK, voltak útépítések, mert valamire ki kellett fizetni az a pénzt, amiből a Strabag a magyar politika demokrácia támogatására visszafizette a haveroknak a milliárdokat.

Karácsonnyal nem az a gond, hogy tanított, hanem:

- hazudott a nyelvvizsgájáról

- hazudott a diplomájáról

- protekcióval kapott olyan állást, amelyet meg sem kaphatott volna

2021. szept. 13. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

9

Még most sem érted?

Épül persze, minden rohadtul túlárazva.

Az ugyanúgy lopás.

Miért is hazudott Kari a diplomájával kapcsolatban?

Protekció?

Mi is történt Rácz Zsófiával? Törvényt módosítottak hogy berakhassák valahova.

Na ez protekció ember!

2021. szept. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!