Mit szóltok ahhoz, hogy a Fidesz az általános és a közép iskolákba kötelező matek és irodalom oktatást akart? Ez volt a programjukban.
Figyelt kérdés
Én nem akarok matekot tanulni amúgy is ott a számológép az majd kiszámol mindent helyettem,a fejben számolás meg a számokkal való foglalkozás amúgyis olyan régimódi és stréber dolog a mai populáris, nyugati kultúrában.Az olvasás meg a verstanulás,elemzés tök unalmas.2010. aug. 31. 11:35
2/17 anonim válasza:
3/17 anonim válasza:
Inkább mint a kötelező hitoktatás.
Vagy nem ezt akartad hallani Mr. Provokátor?
4/17 anonim válasza:
" verstanulás,elemzés tök unalmas."
egyetértek.
De azért nem ugyanaz a két kategória a vallás és a matek.
5/17 anonim válasza:
Ebben igaza van a Fidesznek! AÍz életben nincs mindig melletted egy számológép,és az irodalom az általános műveltség része. A helyesírásról már nem is beszélve!
6/17 anonim válasza:
Irodalom és történelem fontos.
Matek alapok is fontosak. Vallás magánügy aki akarja tanulja de a többieket hagyja békén.
7/17 anonim válasza:
Irodalom és történelem milyen szinten?
HA a matek alapszinten akkor ezek is?
8/17 anonim válasza:
szerintem az ilyeneknek mint neked, meg kellene maradnod egy amőba értelmi szintjén, elvileg valakinek a statisztikát is le kell húznia. Lehetsz kulimunkás is, az is kell!
9/17 anonim válasza:
Kapj a fejedhez és tanulj,mert ilyen értelmetlen kérdést csak te írhatsz és provokációnak is silány.
Walter, a vallást senki sem kötelezi!
10/17 anonim válasza:
Most nincs matek és irodalom ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!