Most akkor homofób a magyar társadalom avagy sem?
LMBT oldalról hallani kétféle állítást.
Egyik, hogy a társadalom homofób, kell az érzékenyítés, a melegek nem mernek kimenni az utcára.
A másik, hogy a magyarok nagy része már toleráns. Ez főleg akkor jön elő, ha a melegházasságot, örökbefogadást kell meghivatkozni, és jól jön a társadalom vélt vagy valós támogatása.
Akkor mi most az igazság?
3,
Nem mindegy, hogy fogalmazol kritikát/véleményt mert ha azt mondod, m@cskos b@zik azon meg sértődnek mert az nem kritika/vélemény de ha elmondod kultúráltan az megértik és nem sértődnek meg.
Úgy gondolom azt, hogy valaki a saját neméhez vonzódik el kell fogadni. Nem
Lehet mit tenni. Nem lehet meggyógyítani, nem lehet kinevelni. És ezek az emberek nem betegek.
Az viszont már más kérdés hogy az LMBTQ propaganda egy agyrém. Ha már egy kicsit sem értesz egyet rasszista vagy. Pont ez a mozgalom az ami tovább mélyíti a szakadékot az elfogadás és a másság között. És azért mert valaki ellenzéki szavazó nem egyenlő azzal hogy el is fogadja őket.
Számtalan ellenzéki embert ismerek akik homofóbok. Ki enyhébben, ki durvábban. Én egyébként jobboldali, keresztény gondolkodású egyén vagyok és az ellenzék számomra nem elfogadható opció mégis elfogadónak tartom magam.
13: el kell fogadni, egyetértek.
De amikor kijelented, hogy nem betegek, akkor ott már a saját ideológiádat akarod áttolni másokra. Attól, hogy elfogadom az állapotát és nem akarok ártani neki, nekem még jogomban áll ezt betegségnek tartani, ahogyan az is.
Nektek LMBTQ embereknek az a bajotok, hogy nem elfogadást akartok, hanem a véleményszasbadságot betiltani.
persze hogy az, de ebben nincs semmi meglepő, minél elmaradottabb egy ország, annál nagyobb a homofóbia.
a magyaroknak a fölényeskedés nagyon megy (lásd: 7es, lol), de őszintén szólva az átlag magyarnál butább emberrel nem nagyon találkoztam még külföldön.
A fidesz is pont azért tudja 11 éve szétlopni az országot, mert magyarok többsége egyszerű proli, lásd, kérdező, aki rákhoz hasonlítja a homoszexualitást, na ennyire sötét emberektől szerintem nem is lehet elvárni h elfogadjanak bárkit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!