Megvolt az előválasztási vita. Lesz ebből már kormányváltás?
10+
Sorry, sok helyen elgépeltem és egy-egy szó kimaradt.
10/
Köszi, helyettem is nézted. Összefoglalódból nekem az jött le, hogy esetleges győzelmük katasztrofális hatással bírna Magyarországra nézve.
(ballibsik, jöhet a lepontozás)
#13!
Meg szoktam nézni mindkét oldal dolgait, mert nem a kiragadott és prekoncepciók alapján értelmezett részletekből akarok tájékozódni. Az önátverés lenne.
A tegnapi műsorban azt láttam, hogy nem mernek kockáztatni. Évek óta tendencia, hogy mindenki (jobb- és baloldal) csak a saját közönségéhez szól. A baloldal kampánya évek óta ugyanazokra a demagóg szövegekre épül. Karácsony írt a megválasztása után egy normális hangvételű posztot (a konkrétumookra már nem emlékszem) és a közönsége szétszedte! Ha nem a faék egyszerűségű demagógiát nyomják, akkor elfordulank a szavazóik. Ha tegnap bármelyikük is kilépett volna ebből a szerepből, akkor szavazókat veszített volna. MZP lépett ki ebből, de neki éppen ez a szerepe.
15/
Sajnos elég jól ismerem a baloldal minden irányzatát és működését, tőlük nem jobbak a liberálisok sem. Egyikük se fér bele Magyarország történelmi hagyományaiba, fejlődési útjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!