Kire érdemes szavazni az előválasztáson, aki a legnagyobb eséllyel hozná el a kormányváltást?
Dobrev Klára. Ő az egyetlen ütőképes, aki ütőképes.
Karácsony leszerepelt, Jakabra az idősek nem szavaznak, MZP-t meg alig ismerik, még én sem tudtam leírni rendesen a nevét.
Hát ez egy nagyon jó kérdés. Aki kormányváltást szeretne annak teljesen mindegy, ne felejtsük el, hogy az ellenzéki összefogás nem egy jelenlegihez hasoló hűbéri, feudalista rendszert ígér, hanem demokratikusabb lesz a hatalomgyakorlás (EU különféle szerveihez való csatlakozás, korrupció felszámolása). Emiatt tehát a miniszterelnöknek kevesebb hatalma lesz, ő tényleg a koalíciót fogja képviselni.
Szóval szerintem Dobrev, Karácsony, Jakab közül bárki jó lehet.
De ha Klára nyer, akkor meg majd azt mondják, hogy nem akarnak Gyurcsány kormányt és akkor meg azért nem szavaznak rá
Ugyan má!!! Klára az Klára, Gyurcsány az Gyurcsány. Mi köze Klárának Gyurcsányhoz? Csak mert a felesége? Még a nevét se viseli!
Legnagyobb esélye márki zaynak lenne
- jobboldali
- keresztény
- de elfogadó
- nem szélsőséges
- jó tapasztalatok vannak vele kapcsolatban
talán karácsony is tudna orbánnal szemben nyerni de valamivel kevesebb eséllyel, mert ő azért nem nagyon tudna fideszeseket megszólítani.
7
soha nem lesz itt semmilyen változás ha állandóan a tökéletes jelöltet várjuk. ilyen sose lesz. ahhoz hogy legyen jobb ahhoz az kell hogy orbán eltűnjön.
sose értettem ezt a gondolkodást.
van a fidesz. tudjuk róla hogy rossz. ez 100% biztos.
van az ellenzék. vannak benne régi arcok de újak is. így még nem kormányoztak tehát nem tudjuk milyenek lennének. lehet jó lehet rossz lesz 50-50% ahhoz hogy megtudjuk meg kell választani. inkább legyen egy olyan aki csak LEHET hogy rossz mint egy olyan aki BIZTOS hogy rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!