Mit gondoltok arról, hogy jövőre a minimálbér nettóban 133 000 Ft lesz?
Plusz még egy érdekesség a cikkből:
"A legnagyobb szakszervezeti érdekképviselet azonban legutóbb már nem is bruttó 200 ezer forintos minimálbér-elvárást fogalmazott meg, hanem bruttó 225 ezer forintosat. Ez már 34,4%-os éves emelésnek felelne meg és ebben az esetben a dolgozók havi nettó keresete (kedvezmények nélkül számolva) 149.625 forint lenne."
Az még 400 euró sincs :D
Kemény :DDD
4-es
Nem mindenki született gazdag családba ahol a kölyköt beletették a jó munkahelyre
Én sem születtem jó családba, és nem be lettem téve egy olyan munkahelyre, ahol ennyit keresek, hanem tanultam és megdolgoztam érte.
12 ev siker kormanyzasanak eredmenye. A minimal nyugdij megjegyzem 28500 ft. De a median ber is csak 220ezer netto.
A jelenlegi lakhatasi koltsegekkel, ebbol a penzbol legfeljebb nyomorogni lehet, ez az en velemenyem.
Persze vannak akik nem szukolkodnek.
#5 Nem gazdag a családom, és semmi közük a munkahelyemhez.
Csak válaszoltam a kérdésre, miszerint "Mit gondoltok arról, hogy jövőre a minimálbér nettóban 133 000 Ft lesz?". Azt gondolom, hogy ez irreálisan kevés, hiszen ennek a többszörösét is kevésnek érzem. Akár válaszolhatnál te is a kérdésre, engem meg békén hagyhatnál. Mi értelme belekötni valakibe ennyire feleslegesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!