Már eldőlt hogy ki lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje?
már jó ideje nem foglalkozok politikával, meg a kamélonszínű mindenben is egyet-nem-értő "ellenzékkel" meg abszolút nem foglalkozok, de a vitát megnézném.
De ha már eldőlt és a Gyurcsány lesz újra a felesége mögött, akkor értelmetlen megnéznem.
És ha így lesz, akkor hálaisten nagyon sokan még jobban fognak undorodni és potenciális szavazókat veszítenek.
Egyébként a M. Zay Péter a legértelmesebb kösztük.
Katasztrófa lesz és mondom, pont az ellenkezőjét érik el egy Gyursánynéval meg egy Boldog Karácsonnyal, mert az ország ellenzékiei között is utálják egymást. Tehát végsősoron Orbán röhög, mert akármennyire tudok azonosulni a Momentummal -de már nem, hülyébbek mint a gyurcsányista jobbik, én akkor sem fogok ezekre szavazni.
Zay Péterrel igen, és ha jó szalagcímet láttam, Ő mondott hasonlót, hogyha Dobrev, akkor az a lehető "legjobb" választás.
MZP azt allitja h Dobrev a legeselytelenebb, hiszen o a legelutasitottabb.
Papiron Karacsony a legeselyesebb elovalasztason, de barmi lehet.
Szerintem a fideszt Karacsony, Jakab es MZP is kepes legyozni. Es szemely szerint ugy latom MZP lenne a legeselyesebb mert o az exfideszeseket is meg tudja szolitani.
Nézem már.
12esnek igaza van és a 13 az a tipikus, akinek megmondtam, hogy nem vitázok.
És tulajdonképpen nem igaz, hogy nem foglalkozom ellenzéki dolgokkal, foglalkoztam én, még Gyucsány hülyeségeit is meghallgattam, de meguntam a hülyeséget, meg főleg azt, hogy EGYMÁST SZALÁMIZZÁK. Ez ment szinte 2010 óta.
Eddig nem tetszik a vita, meg amit magyaráznak eddog ők ha nyernek lényegében "puccsolnának".
Meg mit alaptörvényeznek meg alkotmányoznak? A komcsik írták az alkotmányunk, kijavították-tákolgatták.
Nekünk történelmi alkotmányunk van.
újra 2006 lesz ha nyernek, de MZP talán megregulázná meg pórázon tartaná őket.
És igen, Ő tud fideszeseket is megszólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!