Ki lesz az ellenzék miniszterelnök jelöltje? Ezt direkt csinálták?
1. Fegyőr Bandinak fogalma sincsen bármiről.
2. Karácsony Gerinek fogalma sincsen van e nyelvtudása, Van e nyelvvizsgája. Fogalma sincsen, hogy hol van a szakdolgozata
3. Jakab Petinek fogalma sincsen hogyan kéne egy általa bőszen képviselt magyar melóssal kommunikálni.
1. Ez tény, de nem is ő a megfelelő jelölt.
2. Orbánnak sincs nyelvvizsgája, bár tény hogy azért szóban érhető és folyékonyan beszél. A szakdolgozatnak semmi köze nincs a politikához.
3.???
Szerintem Jakab vagy Karácsony lesz, ha mégis Dobrev akkor a Fidesz már gyakorlatilag nyert. Arra lehet építeni olyan kampányokat amihez ért a fidesz és a nép is képes befogadni.
#4.Akkor inkább ne szavazz vagy ott a kétfarkú...
Ezt sosem értettem, ilyenek miatt szív megint 10 millió ember, merthát nincs jobb akkor jó lesz megint.
De tényleg, akinek nincs véleménye/nem akar ne szavazzon.
Semmi személyeskedés, de megint koppannak sokan ha meglesz a 2/3 puszta rögtönzött szavazatokkal.
5
"Akkor inkább ne szavazz vagy ott a kétfarkú..."
Fogok szavazni, de nem a kétfarkúra.
"Ezt sosem értettem, ilyenek miatt szív megint 10 millió ember, merthát nincs jobb akkor jó lesz megint."
Azt hogy sok dolgot nem értesz ezt nem csodálom, 10-millió egyáltalán nem szív "miattunk" a 10millának, pont hogy miattunk nem rosszabb az élete mint mondjuk egy ellenzéki összefosás kormányzása alatt. És igen nincs jobb! De amúgy milyen logika már hogy ha nincs jobb akkor szavazzunk a sokkal rosszabbra?
"De tényleg, akinek nincs véleménye/nem akar ne szavazzon."
Van véleményem, a véleményem röviden hogy a fidesznél perpillanat nincs jobb, reméljük legközelebb lesz, de addig nem kéne bedönteni az országot. Így aztán a szavazatom meg rájuk.
"Semmi személyeskedés, de megint koppannak sokan ha meglesz a 2/3 puszta rögtönzött szavazatokkal."
Kik koppanak? Én biztosan nem, nekem nem lenne se jobb se rosszabb a mostanihoz képest ha a fityesz nyer, de ha a degenerált ellenzéki moslék társaság nyer akkor mindenki copik rendesen hosszútávon.
3. Jó lenne, de:
Inkább Dobi, és Kari egymással fog megküzdeni, ahol Kari lesz a befutó.
7. Ilyen összetételű ellenzék még nem volt. Ahogy valódi koalíciós kormányzás sem.
Én a helyükben elhúznám, mert amint meglesz a jelölt, indul a lejáratás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!